HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ozan pek Karismak gibi oLmasın hava kıLıcını nie Pembeye boyadın? 

Kardesim meto bak adam hangi boyutta istediyse o boyutta yap tamammı ? Ve İstegi İstenilen Gibi Yap ! Adam opislicko iste herneyse oyle yazın o yazıda kahverengi olsun diyor sen mavi yapıyorsun :S biraz daha özen bence ! Vede Benim Çalısmam İçin Yorum İstemedim Senden Seni İlgilendirmiyor Orda Aynı Renkti Zaten Transparent Oldu Düzelttim Konusma Bence Bilmeden
:ka19:
Benden Söylemesi
:ka19:Benden Söylemesi

Son düzenleme:
Kardesim meto bak adam hangi boyutta istediyse o boyutta yap tamammı ? Ve İstegi İstenilen Gibi Yap ! Adam opislicko iste herneyse oyle yazın o yazıda kahverengi olsun diyor sen mavi yapıyorsun :S biraz daha özen bence ! Vede Benim Çalısmam İçin Yorum İstemedim Senden Seni İlgilendirmiyor Orda Aynı Renkti Zaten Transparent Oldu Düzelttim Konusma Bence Bilmeden:ka19:
Benden Söylemesi![]()
YanLis anLadin Kardesim senin caLısmanı Değerlendirmiyorum. YanLıs Bisey anLasiLdiysa özR diLerm. Ama Burda amacım eLestirmek deqiL. Nedenini sordum sadece. Baska biseyi yok yani.!

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)