Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ne İstersin:İmza
Resim boyutu:İmzaya Uygun
Yazı tipi ve ne yazılacağı:The LEADERS
Yazıda istediğiniz renkler:Kenji En İyisini Bilir Renk Uyumlulugu Konusunda
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler):-
Resim(Vermeniz önerilir):-
Bununla İlgileniliyor Mu Acaba...

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Sayın KeNJi bana Arkası Sİyah YAzılar Kırmızı Beyaz oalcak Şekilde By SivasLee™ yazarmsınz
sürekli yanıp sonen güzel bir yazı olsun ve avatarmda güzel gözüken bir yazı olsun lütfen bana yapınca bildirim gönderirmsinz imzama koyucağım By SivasLee yazısına TM yazısınıda koyarsanız sevinirim küçük bir şelikde sağ üst köşeye
sürekli yanıp sonen güzel bir yazı olsun ve avatarmda güzel gözüken bir yazı olsun lütfen bana yapınca bildirim gönderirmsinz imzama koyucağım By SivasLee yazısına TM yazısınıda koyarsanız sevinirim küçük bir şelikde sağ üst köşeye

PARRAZİD;2833221' Alıntı:Sayın KeNJi bana Arkası Sİyah YAzılar Kırmızı Beyaz oalcak Şekilde By SivasLee™ yazarmsınz
sürekli yanıp sonen güzel bir yazı olsun ve avatarmda güzel gözüken bir yazı olsun lütfen bana yapınca bildirim gönderirmsinz imzama koyucağım By SivasLee yazısına TM yazısınıda koyarsanız sevinirim küçük bir şelikde sağ üst köşeye![]()
Buyur;
Upload ettiğim sitedeki tıklarsan resim açılır;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Buda Resmin; + Rep'i Cok qörme...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)