Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
S.a usta Salih yada ByDelosa yazan güzel böle aksiyonlu rapçi dj tarzı bişeyler yaparsan sevinirim şu imza meselesine gelince imzayla alakam fazla yok şifremi veririm sen halledersin artık hadi selametle bekliom mesajını sinsisalih@hotmail.com posta olarak kodunu falan atabilirsin istersen!...
XxöLümMeLeKLeRixX;849628' Alıntı:UstaaSelammm
Bana Şimcik Bir Yazı Lazım LeGenD OF HONOR (Havalı oLsun biraz n e zıkkım oluyosa işte) Bir Dikdörtgen Kare Neyin İçine oluorsa.. Hadi Göreyim Seni Dostum..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Al buyur

Bu arada iki kere mesaj atmışsın bun bir daha yapma sildim tekini.

S.a usta Salih yada ByDelosa yazan güzel böle aksiyonlu rapçi dj tarzı bişeyler yaparsan sevinirim şu imza meselesine gelince imzayla alakam fazla yok şifremi veririm sen halledersin artık hadi selametle bekliom mesajını sinsisalih@hotmail.com posta olarak kodunu falan atabilirsin istersen!...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Buyur kardeşim

boyutu bıra zbuyuk olsun kıyamet gunnune benzer bır yer ve orayı yıkan dev gınbı bır ayratk anlında M0rtaLK!ng yazsın
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)