Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Lütfen Rencide Edici Yorumlar Atmayınız. Ayrıca KeNji'nin Grafiyerinden Grafik Almak için +Rep Vermek Zorunlulugu Yoktur.O üyemizde Forumda Aktif olup Kendini Geliştirecektir....
ARKADAŞIM NE GÜZEL SÖYLEDİN YA :f11:
Aynı bu şekil Sadece yazı değişecek Oda:
LugaLMt2
Olacak Yaparsan sevinirim rep'ini veririm

Not: Yaptığında yorumu beğenki farkediyim

Ne istersin: İmza
Ne yazılacağı: Odaklan Uzaylılar Geliyor
Yazilarda istediğiniz renkler: Vereceğim Resime uygun Bir Renk TOnu Olursa Sevinirim.
Resim:
Bittiğinde bu mesajımı beğenirseniz sevinirim birde biraz acil'de hemen yaparsanız daha mutlu olurum.
Ne yazılacağı: Odaklan Uzaylılar Geliyor
Yazilarda istediğiniz renkler: Vereceğim Resime uygun Bir Renk TOnu Olursa Sevinirim.
Resim:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bittiğinde bu mesajımı beğenirseniz sevinirim birde biraz acil'de hemen yaparsanız daha mutlu olurum.
Ne istersin: Rank
Yazi tipi ve Ne yazilacağı: Yazı tipi : Arial
Ne yazılacağı : 2 tane bekliyorum Uzman <GM> , Tanıtımcı <GM>
Yazilarda istediğiniz renkler:Sarı
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler):Admin yazısındaki arka plan
Teşekkürler... Birde İsmimin Altına Nasıl Eklerim Bilgi Bekliyorum Yada ilgili Konu Linki...
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler):Admin yazısındaki arka plan
Teşekkürler... Birde İsmimin Altına Nasıl Eklerim Bilgi Bekliyorum Yada ilgili Konu Linki...
Ne istersin: Rank
Ben daha önce pek rank ile uğraşmadım o yüzden büyük ihtimal kötü olur diğer arkadaşlar halledicekler senin isteklerini
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)