Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
acaba bana sefaf logo yapa bilir misiniz bi oyunda lazımda 13*13 .gif olucak sizin zevkinize güveniyorum güzel bir adet logo yapar mısınız
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Şimdi benim bir isteğim var en ACİLİNDen.... 16x12 boyutlarında jpg formatında şeffaf logonun aslı sarı ama ben mavi ya da yeşil tonlarında istiyorum ..Teşekürler emeğiniz için
[/URL][/IMG]
Son düzenleme:
Kenji Senin Su Resim Warya O Kanatlı Resimlerin Arasında Kenjii Yazan Resim İşte O Kanatların Arasına ExzodyA Hareketli Yazsan Cok Sevinirim
Aynen Söle Olcak
Resim Siyah Olcak
O Resminde Kanatların Arasında ExzodyA Yazcak
ExzodyA Yazısı Hareketli Olcak
Tek Siyah Bi Resmin Üzerinde Kanatların Arasında Beyaz ExzodyA Hareketli Yazı Olcak Avatar Resmide Aynı Böle Olursa Cok Mutlu Olurum...Simdiden İyi Calısmalar...
Aynen Söle Olcak
Resim Siyah Olcak
O Resminde Kanatların Arasında ExzodyA Yazcak
ExzodyA Yazısı Hareketli Olcak
Tek Siyah Bi Resmin Üzerinde Kanatların Arasında Beyaz ExzodyA Hareketli Yazı Olcak Avatar Resmide Aynı Böle Olursa Cok Mutlu Olurum...Simdiden İyi Calısmalar...
Son düzenleme:
ArkadaşLar o Resimin OrjinaLini [ Yazısız ] Bulun.Ayrıcada O ResimLer KeNji Yapımı.Ondan İzin Almadan Nasıl Kendinizde Kullanma Hakkı Buluyorsunuz ?
Sadece istegimi söyledm katı davranmana gerek yok. olmaz dersin biter tmm ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)