Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ne istersin:Logo
Resim boyutu:1280*504
Yazı tipi ve ne yazılacağı:OlymposMt2 yada Olympos Metin2 vs. (tasarıma ne uygunsa) yazı tipi olarak grafiti severim ama arkaplan siyah olacağı için alevlide yakışabilir (grafiti yada alevli veya siz ne yakıştırırsanız hareketli olursa iyi olur)Aslında sizin yeni logonuz gibi olabilir ama biraz farklı olarak bir çerçeve içerisinde 3-4 resim sırayla geçer ve her birinde OlymposMt2 farklı yazı tpleriyle geçebilir.yan taraflarada istediğiniz gibi resim atabilirsiniz bu çok zor olacaksa resimler yerine bir çerçece içerisinde sizinki gibi OlymposMt2 yazabilir uygun bir çerçeve olursa sevinirim yanlarında küçük karakterler yada indexlerdeki çizgi film karakteri gibi olan resimler olabilir çerçevede yan taraflara ve altta koyacağınız alt taraf ve yan taraflara istediğiiz gibi resimler atabilirsiniz.Daha önce yardım istediklerim ya yardım etmedi yada yazı+2 resim atıp yolladı biraz özen gösterirseniz sevinirim.
Yazıda istediğiniz renkler:dediğim gibi arkaplan siyah olacağı için uygun bir şey olabilir siz yazarsanız sevinirim
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler):tamamen siyah çünkü site sorunundan dolayı bir kısım tek renk kalıyor o nedenle bütün resim koyamıyorum
Resim(Vermeniz önerilir):------
Not:Aynı boyutlarda birde site altı için ekleme yaparsanız sevinirim onunda sadece kenarlarına yada altına ve kenarlarına eklenti veya efekt yaparsanız sevinirim.Bunlar için kaç gündür uğraşıorum kimse yardımcı olmadı yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim.
Ne istersin:Avatar
Resim boyutu
labildiğice büyük site sınırlarını bilmiyorum 
Yazı tipi ve ne yazılacağı:grafiti ZapZupxD (kesinlikle hareketli)
Yazıda istediğiniz renkler:resme ne uygunsa
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler):
Resim(Vermeniz önerilir):içinde ceza ve eminem olsun yanınada mt2 yi yansıtacak bir şey eklerseniz sevinirim
Kolay gelsin
Resim boyutu:1280*504
Yazı tipi ve ne yazılacağı:OlymposMt2 yada Olympos Metin2 vs. (tasarıma ne uygunsa) yazı tipi olarak grafiti severim ama arkaplan siyah olacağı için alevlide yakışabilir (grafiti yada alevli veya siz ne yakıştırırsanız hareketli olursa iyi olur)Aslında sizin yeni logonuz gibi olabilir ama biraz farklı olarak bir çerçeve içerisinde 3-4 resim sırayla geçer ve her birinde OlymposMt2 farklı yazı tpleriyle geçebilir.yan taraflarada istediğiniz gibi resim atabilirsiniz bu çok zor olacaksa resimler yerine bir çerçece içerisinde sizinki gibi OlymposMt2 yazabilir uygun bir çerçeve olursa sevinirim yanlarında küçük karakterler yada indexlerdeki çizgi film karakteri gibi olan resimler olabilir çerçevede yan taraflara ve altta koyacağınız alt taraf ve yan taraflara istediğiiz gibi resimler atabilirsiniz.Daha önce yardım istediklerim ya yardım etmedi yada yazı+2 resim atıp yolladı biraz özen gösterirseniz sevinirim.
Yazıda istediğiniz renkler:dediğim gibi arkaplan siyah olacağı için uygun bir şey olabilir siz yazarsanız sevinirim
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler):tamamen siyah çünkü site sorunundan dolayı bir kısım tek renk kalıyor o nedenle bütün resim koyamıyorum
Resim(Vermeniz önerilir):------
Not:Aynı boyutlarda birde site altı için ekleme yaparsanız sevinirim onunda sadece kenarlarına yada altına ve kenarlarına eklenti veya efekt yaparsanız sevinirim.Bunlar için kaç gündür uğraşıorum kimse yardımcı olmadı yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim.
Ne istersin:Avatar
Resim boyutu
labildiğice büyük site sınırlarını bilmiyorum 
Yazı tipi ve ne yazılacağı:grafiti ZapZupxD (kesinlikle hareketli)
Yazıda istediğiniz renkler:resme ne uygunsa
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler):
Resim(Vermeniz önerilir):içinde ceza ve eminem olsun yanınada mt2 yi yansıtacak bir şey eklerseniz sevinirim

Kolay gelsin
Son düzenleme:
MaviHayaL Mavi oLcak arkası Kırmızı M4ST3RS Kırmızı olcak arkası Mavi![]()
Yazı tipi ve ne yazılacağı:MaviHayaL&M4ST3RS
Yazıda istediğiniz renkler:Mavi Kırmızı
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler): Mavi Kırmızı
Evet kardeş isteğini biraz daha acıklayıcı yapsaydın qüzel yapablrdm simdilik buyur kardeşim inş beqenrsn...Bu arada o kdr urasdm bi repi esirqeme!!!
Resim;
![]()
ResimLink Büyük qörmek için TıKLa;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
400-150 ÖlcüLerinDe TransParan Bir İmza İstiyorum..
i23ii
Ve Alemm MMo'sa Kral Turkmmo Yazsın
Bide Rica Etsem Mt2 Logosu
i23ii
istek formunu doldurursanız sewinirim.400-150 ÖlcüLerinDe TransParan Bir İmza İstiyorum..
i23ii
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)