farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

KeNji'Nin Grafi Yeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KeNji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4K
  • Görüntüleme Görüntüleme 240K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

acaba bana sefaf logo yapa bilir misiniz bi oyunda lazımda 13*13 .gif olucak sizin zevkinize güveniyorum güzel bir adet logo yapar mısınız

1 İstedigm Daha Olucak :)

Bu Resme Yanıp Sonen [GM]Aruro Yazın-Çekip Gine Yanıp Sonen Mert Urat Yazsanız Sonra
Altta Profosoynel Pvp'ci Yazsa 1 Tane Oldu'da Pek Olammıs Gibime Geldi Lütfen :)

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Son düzenleme:
Arkadaşım ben logo istiyorum senden yaparsan çok sevinirim 16x12 sanırım metın2 de lonca logosu olacak .ben yaptım ama jpg olarak kabul edıyo benımkısı png oldu şeffafr da oldu ama yukleyemedım...acil bi rica etsem lonca adı hanedan mumkunse şöyle kral tacı gıbı bır sey dusundum ben ama secımı sana bırakıyorum..teşekkürler.....

[GM]Aruro;804933' Alıntı:
1 İstedigm Daha Olucak :)

Bu Resme Yanıp Sonen [GM]Aruro Yazın-Çekip Gine Yanıp Sonen Mert Urat Yazsanız Sonra
Altta Profosoynel Pvp'ci Yazsa 1 Tane Oldu'da Pek Olammıs Gibime Geldi Lütfen :)

278170Mert-Urat.gif

Yaptım , Olmuş mu ? :l04:
Olduysa bi + Repi İsterim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri