Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kardeşim bana transparan ejdera altın SandsLash yassa olurmu
Resim boyutu:
Yazı tipi ve ne yazılacağı:
Yazıda istediğiniz renkler:
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler):
Resim(Vermeniz önerilir):
pek birşey anlamadım
formu doldurursanız daha iyi olur 
Resim boyutu:500x300
Yazı tipi ve ne yazılacağı:SandsLasH yazılacak valla yazı tipini bilmiom güzel olsun
Yazıda istediğiniz renkler:kırmızı siyah
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler):kardeşim sen bana transparan ejderha yada prince of persi yapabiliirmsin
kafana göre ii olsun ama 
Yazı tipi ve ne yazılacağı:SandsLasH yazılacak valla yazı tipini bilmiom güzel olsun
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler):kardeşim sen bana transparan ejderha yada prince of persi yapabiliirmsin
kafana göre ii olsun ama 
Resim boyutu:1024-768
Yazı tipi ve ne yazılacağı:Güzel Sekilli Ama Okunur Olsun ve SlowerMt2 Altinada [TL]VIRANE-[GA]HoRTL4K Yazsin
Yazıda istediğiniz renkler:Göze Çarpcak Renkler
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler):Acik Mavi ve Koyu Yesil
Resim(Vermeniz önerilir):Walla Simdi Nerde Bulam Resim Metin2 İle Alakali Olsun Yeter xD
hade Bismillah En kisa Zamanda Bitirseniz Sevinirim Çünkü Çalışmalarim var
iyi günler
Yazı tipi ve ne yazılacağı:Güzel Sekilli Ama Okunur Olsun ve SlowerMt2 Altinada [TL]VIRANE-[GA]HoRTL4K Yazsin
Yazıda istediğiniz renkler:Göze Çarpcak Renkler
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler):Acik Mavi ve Koyu Yesil
Resim(Vermeniz önerilir):Walla Simdi Nerde Bulam Resim Metin2 İle Alakali Olsun Yeter xD
hade Bismillah En kisa Zamanda Bitirseniz Sevinirim Çünkü Çalışmalarim var
iyi günler
Resim boyutu:500x300
Resim(Vermeniz önerilir): kafana göre ii olsun ama
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)