BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

KeNji'Nin Grafi Yeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KeNji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4K
  • Görüntüleme Görüntüleme 240K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

grafno.png

Bundan İstiyorum Grafiker Yazan Yere M2-TR Oyuncusu Altında Kenji Yazan Küçük Yazıdaya " aLémC! Yazar Mısınız :)

Ne istersin: Verdigim Sura Resmini İsmi İle Birlikte Örnekteki Mount and Blade gibi olmasını
Resim boyutu: 350*580
Yazı tipi ve ne yazılacağı: Yazı Tipi Şekilli Bir Yazı olsun ben pek bilmem. ESERaapoEser yazılacak
Yazıda istediğiniz renkler: Siyah kırmızı beyaz
Arkaplan Resmi: (Ateşli Kısma Yerleştirirsen sevinirim)
Resim(Vermeniz önerilir): Bu da Suram

La Buraya bunu koyalı ay oldu adamarınki 1 günde oluyo.Photoshop yüklü olsa bu foruma girmeye tenezzül etmem.Yüklü olmadıgı için vermiştik ama kendin paintten yaptım. artık koysanızda bu kadar olmaz...

Bu İnanmayanlara: Yapında Karşılaştıralım

Buda Son Hali(Paintten Yapim):
Son.JPG

Resim boyutu: 468x60
Yazı tipi ve ne yazılacağı: PlusMetin2 VPS Server Sende KATIL
Yazıda istediğiniz renkler: size kalmış
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler): renk değilde arkataraf ta metin2 ile ilgili resimler olsun
Resim(Vermeniz önerilir): yokta örneğin metin2 reklamı gibi olmasını tercih ederim

Şimdiden teşekkürler

3749.jpg

URL:

Oyunumuzun forum sitesi için rank sistemine ihtiyacımız var boşta olan bir arkadaş bakıp yardımcı olursa seviniriz. Mümkünse çok rica ediyorum foruma olucağı için reklamsız olsun. Yaptığınızda profilime link bırakıp beni haberdar ederseniz, Benim ve BoréaL'n yani Ali'nin hak ettiğiniz rep'i vericeğimizden hiç şüpheniz olmasın. :)

İstediğim Ranklar ve Renklerini Aşağıda Veriyorum;

W2 | Admin
W2 | Yönetici
W2 | S.Moderatör
W2 | Moderatör
W2 | Üye
<GM> WarStory2

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri