Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
KeNjİ;2517407' Alıntı:Şimdi beni dinle,
en son yaptığım resim.Şimdi bidaha konuş?
Böyle öfke göstermenize anlam veremedim? gördüğünüz gibi sadece kendi görüşümü belirtiyorum ve belirtmek de özgürüm bun da sinirlenecek birşey yok. Sanırım yaşınız 13-14 civarı, neyse başarılar diliyorum.
Saygılarımızla;
Revenge CRACKERS~
Saygılarımızla;
Revenge CRACKERS~
Böyle öfke göstermenize anlam veremedim? gördüğünüz gibi sadece kendi görüşümü belirtiyorum ve belirtmek de özgürüm bun da sinirlenecek birşey yok. Sanırım yaşınız 13-14 civarı, neyse başarılar diliyorum.
Saygılarımızla;
Revenge CRACKERS~
Senin o yazım hatalarından 7-8 yaşında olduğun anlaşılıyor zaten.

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu resme kanatlı - okunaklı - yanıp sonen - lacivert ve pembe renklerinde cixboy77 yazarmsınız..
İmza olarakta..
Resİm bulamadim... Savascİ yada nİnjayada ayni Şekİlde ama yanip - sonmesin İmzadakİ cixboy77 yazabİlİrsenİz sevİnİrİm![]()
onemli mesaj olarak atarmisiniz acaba ??
Saygılarımızla;
Revenge CRACKERS~
Hakaret içeren ve basit diyerek aşaladığın çalışmalarımızla bu konu, istek konuları arasında rekor kırdı.Ben ve elemanlarım yeri geldiğinde her bir isteği yapmak için dk.larca uğraşıyor ve senin bu aşalayıcı yorumlarını kabullenemiyoruz.Eğer beğenmediysen...isteğin yoktur.Burasıda istek konusu daha fazla yazi yazmana gerek yok.Yoksa başka bi hakaret mesajında, uzaklaştiririm.
KeNjİ;2522229' Alıntı:Hakaret içeren ve basit diyerek aşaladığın çalışmalarımızla bu konu, istek konuları arasında rekor kırdı.Ben ve elemanlarım yeri geldiğinde her bir isteği yapmak için dk.larca uğraşıyor ve senin bu aşalayıcı yorumlarını kabullenemiyoruz.Eğer beğenmediysen...isteğin yoktur.Burasıda istek konusu daha fazla yazi yazmana gerek yok.Yoksa başka bi hakaret mesajında, uzaklaştiririm.
Mesajlarım da asla hakaret etmedim, etmem. Asıl şuan bana hakaret eden, iftira atan sizsiniz hangi mesajım da hakaret ettiğimi gösterirseniz bu siteye birdaha girmeyeceğim ve üyeliğimin silinmesini talep edeceğim. İyi yoruma teşekkür edip, kötü yoruma öfkelenmek çocukluktur, beni siteden uzaklaştırmakla egonuzu tatmin edersiniz başka bir işe yaramaz. Ayrıca sırf saygı çerçevesin de düşüncelerimi paylaştığım için ceza alacaksam bir ilke imza atacağınızın da farkında olursunuz umarım.
Saygılarımızla;
Revenge CRACKERS~
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)