GaLaxiX Mor-Siyah Güzel Bir Ejder ve Tabikide Koyu Mavi Can ccan lı Olsun Teşekkürler![]()
Merhaba Dostum isteğini yapmaya çalıştım ama Düzqünce açıklasaydın daha qüzel yapabilirdim neyse ßuyur Sağ alt köşede ufacık bi yazı war xardacxx yazıo emeğe sayqı pLs +rep'imi bklerm
hyr vazgeçtim alberto del rio'lu avatar yap lütfen
yapabilirim kardeş ancak ismini yazıorum reymsteri3 die resmin üstüne Tmmı ?
ßuyur kardeşim yapdım ßasit yapdım Resmini wermişsin zaten yazı tarzı FeLan neyse aL emeqe Sayqı pLs
:ka19:![]()
Muhteşem Bir Photoshop Çalişması Sen Grafiker Filan Olmalısın

:m08:
GRAFİKER ARKADAŞLAR SİZDEN RİCAM WAR..
LÜTFEN BANA DA Bİ TANE RESİM YAPIN.. GİF OLURSA İYİ OLUR.. RESİM OLARAK BENİM İMZAMDAKİ ISSIZ ADAM RESMİNİ KULLANIRSANIZ SEVİNİRİM.. TABİ Kİ CERBEROSSS YAZISI FİLAN OLMADAN.. SİZ cerberosss YAZISINI İSTEDİĞİNİZ RENK WE ANLAŞILIR Bİ FONTTA GİF OLARAK YAZARSANIZ SEVİNİRİM.. MÜMKÜNSE RESİMDE O ŞİİR YA DA İYİ Bİ ŞİİR(KISA Bİ ŞİİR) YAZABİLİRSENİZ DE İYİ OLUR..
BU RESMİ BURADAN RESİM ALARAK DA YAPABİLİRSİNİZ.. MÜMKÜNSE BİRKAÇ TANE OLSUN..
BİR İSTEĞİM DAHA WAR.. BU SEFER GALATASARAY İLE İLGİLİ OLARAK Bİ GİF YAPARSANIZ SEVİNİRİM.. YİNE cerberosss YAZISI HAREKETLİ OLARAK YAZILMASINI RİCA EDİYORUM..
ÖRN: İMZAMDAKİ TARAFTAR RESMİNDEKİ GİBİ..
SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM..
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
BEĞENDİĞİME +rep..
LÜTFEN BANA DA Bİ TANE RESİM YAPIN.. GİF OLURSA İYİ OLUR.. RESİM OLARAK BENİM İMZAMDAKİ ISSIZ ADAM RESMİNİ KULLANIRSANIZ SEVİNİRİM.. TABİ Kİ CERBEROSSS YAZISI FİLAN OLMADAN.. SİZ cerberosss YAZISINI İSTEDİĞİNİZ RENK WE ANLAŞILIR Bİ FONTTA GİF OLARAK YAZARSANIZ SEVİNİRİM.. MÜMKÜNSE RESİMDE O ŞİİR YA DA İYİ Bİ ŞİİR(KISA Bİ ŞİİR) YAZABİLİRSENİZ DE İYİ OLUR..
BU RESMİ BURADAN RESİM ALARAK DA YAPABİLİRSİNİZ.. MÜMKÜNSE BİRKAÇ TANE OLSUN..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
BİR İSTEĞİM DAHA WAR.. BU SEFER GALATASARAY İLE İLGİLİ OLARAK Bİ GİF YAPARSANIZ SEVİNİRİM.. YİNE cerberosss YAZISI HAREKETLİ OLARAK YAZILMASINI RİCA EDİYORUM..
ÖRN: İMZAMDAKİ TARAFTAR RESMİNDEKİ GİBİ..
SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM..
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
BEĞENDİĞİME +rep..

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)