Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
tmmda tşkrlerde hacı kırmızı olsun yazılar birazda sheklı olursa cok cok mutlu olucam
+rep werıcem

tmmda tşkrlerde hacı kırmızı olsun yazılar birazda sheklı olursa cok cok mutlu olucam
+rep werıcem![]()
LoRDaK1N acaba bana yukarıdaki resimdeki seylerden turkmmo yazısını bırakp deneme moderator yazısını silip oraya ozanos yazarmsn herzamanakar'ın msnsinide sil bunları yaparsan sevinirim bir ornek olsun grafi yerinde yeniyim
buda ornek olsn yaparsn sevinirim saygılar ...LoRDaK1N acaba bana yukarıdaki resimdeki seylerden turkmmo yazısını bırakp deneme moderator yazısını silip oraya ozanos yazarmsn herzamanakar'ın msnsinide sil bunları yaparsan sevinirim bir ornek olsun grafi yerinde yeniyimbuda ornek olsn yaparsn sevinirim saygılar ...
Güzel bir imza istiyorum ve imzaya uygun bir avatar .
Resim boyutu: 500.200
Yazı tipi ve ne yazılacağı:Yazı tipi size kalsın , VenedicK Yazsın
Yazıda istediğiniz renkler:Buz Mavisi , buzul bir hava olsun
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler): Buzul bir görüntü olmasını temenni ediyorum . Onun ayarlamasını yaparsanız sevinirim
Resim(Vermeniz önerilir):
Şu resimlerden karma yaparak yada 2-3 tanesiyle güzel bir imza ve avatar takımı yaparsanız çok sevinirim, şimdiden çok teşekkür ederim
Resim boyutu: 500.200
Yazı tipi ve ne yazılacağı:Yazı tipi size kalsın , VenedicK Yazsın
Yazıda istediğiniz renkler:Buz Mavisi , buzul bir hava olsun
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler): Buzul bir görüntü olmasını temenni ediyorum . Onun ayarlamasını yaparsanız sevinirim

Resim(Vermeniz önerilir):
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
,
,
,
,
Şu resimlerden karma yaparak yada 2-3 tanesiyle güzel bir imza ve avatar takımı yaparsanız çok sevinirim, şimdiden çok teşekkür ederim

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)