mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

CrossFire illümnati

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ShinsooLord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 966

ShinsooLord

ShinsooLord
TM Üye
Konular
366
Online süresi
1d 23h
Reaksiyon Skoru
270
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
214
MmoLira
746
DevLira
24
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

14t58.jpg

357lug8.png

Kardeşim Bn bunu farketmiiştim Ama Saol Güzel Konu Herkez Görsün Şerefsizlerin Yaptıkların Bilin Altımıza Yerleşiyorlar
Bu yüzden ( Disney Kanallarını izlemeyin ) Disney Channel - Walt Disney vb. Lütfen Bu Mesajı Dikkate Alalım !!....

Truanji dede var bu amblem saol yararlı bir konu repini verdim

Konuşmak istemiyorum Banlanmakta

İyi Tamam. Siz saçma din bozuntuları ve illuminatiye inanın.

Ben bu resmi illumaniy nin gerçek logosuyla aynı karede cf nin face sayfasında paylaşmıştım.Cf bütün mapları açıklayan resimli ve yazılı bir konu açtı forumda bunada efsanevi işaret diyolardı.Face sayfasında artık resim paylaşılamıyor.Dikkat ettiyseniz boss yani yaratık bu logonun arkasından çıkıyor.Kötülüğü ve şeytanı kurtarıcı olarak görüyorlar bunu bilinç altına veriyor küçüklerin.Mutant zombie kurt adam gibi şetlerin gerçeklerle alakası olmamasına rağmende insanların bunları gerçek olarak algılayabilmesi için film ve oynlarda bu içerikleri sıklıkla kullanıyorlar.Radyasyon insan öldürür sakat bırakır insanı daha iyi yapmaz yetenek kazandırmaz bunlar buna bilim diye inanıyorlar arkadaşlar :):)Ayrıca clan logolarındada var bu amblem..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri