farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Survivor Gariplikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SilentDream
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Bunu Düşünüyorum Ve Kızların Yerine Kendimi Koyuyorum . Bizim Gibi Bazı Şeylere İhtiyacımız Olduğu İçin Kızlarında Kendi İhtiyacları Vardır . O Yüzden Büyük İhtimal Acun İle Görüşülüp Anlaşılmıştır Bu Veya Sözleşmede Vardır . Çünkü Bayanların Kendisine Bakması Lazım . Makyaj vs. vs. Tuvalet Dersen , Kamera Arkası Videolarını İzlediysen Orası Öyle Bir yer Bildiğin Adamlar İstanbul ' da Çekermiş Gibi Adam Var . Tuvalet İhtiyacını Gördün mü Bilmem ? Kutu Gibi Birşey Var Orada Gideriyor Olabilir . Benim Görüşüm Bu . :)

Erkeklerin günahı ne o zaman böyle bir şey varsa :(

Acun biyerde açıklama yapmıştı.Kızlar Tüy,Bıyık gibi :) Özel İhtiyaçlarını Haftada 1 Gidermesi İçin İzin Veriliyormuş.

Tuvalet ihtiyacına gelince,tabiki küçük kabinler var ancak bunu televizyon'da göstermek pek doğru olmaz diğe düşünüyorum sanırım ondan göstermiyorlardır.

Kıyafetlerde 5 elbise getiriliyor sanırım,ayrıca farkedersen sürekli kumlarla ovalayıp yıkıyorlar :)

Yanma konusuda,Heryer ağaç dolu %60 %70 gölge ayrıca devamlı sıcak biğer deil yagışların olduğu bir bölge bu nedenle fazla kararıcaklarını sanmıyorum.

Sonuncusu hakkında kararsızım ama büyük ihtimalle oluyordur ama yayınlanmıyordur.

Ayrıca Acun Medya Herşeyi Yayınlamıyor Kavgalar Vs. Oluyor Hiçbiri Duyulmuyor :)

Bu Arada 6'da Benden,
Bu insanlar hiç su içmiyormu ? 1 damla tatlı su içtiklerinin görüntüsü yok :)

1- Survivorun son günlerinde erkeklere bakıyoruzki saç sakal birbirine girmiş maymundan farkı yok bir şekilde ekrana çıkıyorlardı.Fakat kadınlar?Kadınlarda da bildiğimiz gibi saç tüy bıyık bacak kılı koltuk altı kılı dediğimiz artık nasıl tabir ediliyorsa o şeylerden var :) Ama bakıyoruz ki, kızların ne koltuk altında ne bacaklarında ne de tüy çıkan her yerde bir tane bile kıl yok? Acaba Niye? Hepsi Acunun oyunlar :D

Lazer tedavisi denen bir şey var. Diğerlerine katılıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri