HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Windows 8 Consumer Preview Türkçe Yama
KURULUM:
INDIRDIGINIZ DOSYANIN IÇERISINDE PDF FORMATINDA KURULUM VARDIR (RESIMLI ANLATIM)
Not:
Isletim sisteminin Beta ve Dil Paketi'nin Windows 7'ye ait oldugunu unutmayiniz.
Bu nedenlerle ufak tefek telafisi mümkün aksakliklar olabilir.
Düzeltilemeyek sorun yoktur. Sorunu düzeltecek bilgisi olmayan kullanici vardir.
Tavsiyem, mümkün oldugunca her programi orijinal hali ile kullanmanizdan yanadir.
Edit// DN Angel* Not: Bölüm kurallarını Oku. !
RAR SIFRESI: Adventurous-Burjuva
ÇALISMAYAN LINK OLURSA SÖYLEYIN DÜZELTEYIM
YARARIM OLDUYSA REPİMİ UNUTMA
KURULUM:
INDIRDIGINIZ DOSYANIN IÇERISINDE PDF FORMATINDA KURULUM VARDIR (RESIMLI ANLATIM)
Not:
Isletim sisteminin Beta ve Dil Paketi'nin Windows 7'ye ait oldugunu unutmayiniz.
Bu nedenlerle ufak tefek telafisi mümkün aksakliklar olabilir.
Düzeltilemeyek sorun yoktur. Sorunu düzeltecek bilgisi olmayan kullanici vardir.
Tavsiyem, mümkün oldugunca her programi orijinal hali ile kullanmanizdan yanadir.
Edit// DN Angel* Not: Bölüm kurallarını Oku. !
RAR SIFRESI: Adventurous-Burjuva
ÇALISMAYAN LINK OLURSA SÖYLEYIN DÜZELTEYIM
YARARIM OLDUYSA REPİMİ UNUTMA

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oncelikle Teşekkürler.Bu Windows 8 De Oyun Vs Açılıyormu ? Ben Gta Oynayacaktım Açılırken Ses Dosyası Yokmuş.Cdden Kuracaktım Fakat Cdyi Okumadı.
eevet oyunlar açılıyor bende sadece wolfteamı açmadı diğerlerini açıyor.wolfteamda mavi ekran hatası alıyorum..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...