kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ufkun Cevap Olarak...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JoKeRz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bakın sizin anlayacağınız şekilde en ufak detayına kadar anlatıyorum belki o zaman anlayabilirsiniz -hoş gerçi eminim siz tüm kuralları su gibi ezberlemişsinizdir, yaptıklarınız asla kural dışı değildir ama ben gene de açıklayayım. Hani unutmuşsunuzdur(!)-:

Öncelikle Forum Kuralları'na giriyorsunuz;
12. Madde; Flood yapmak yasaktır, Açtığınız konuya ya da yazdığınız mesaja 12 saat içinde cevap gelmez ise tekrar mesaj yazabilirsiniz.

Altta bir de konu var: " Flood Nedir? Niçin Yapılmamalıdır? "
Yorumunuz flood nedeniyle silinmiş. Sizi banlamadığımıza şükretmeniz gereken yerde siz olmadık, saçma sapan konuşup duruyorsunuz.

Ayrıca:
6.Madde; Forumu, forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.
Burda asıl gülünücek kişi kendiniz olduğunuzu bilmem farkettiniz mi?

17.Madde; Özel hayatın gizliliğini ihlal eden konular açmak yasaktır. ( Kişinin onayı olmadan fotoğraflarını yayınlamak vs )
Yani bu 17. Maddeyi size göre uyarlıyorum; Adminin kişisel hayatında ne yaptığı, nerede yaşadığı, oyunda sizin aldığınız editin paralarını nereye harcadığı kimseyi alakalar etmez. Kimse size açıklama da yapmaz. Kimsenin size böyle bir ayrıcalıkla açıklama yapma zorunluluğu da yok.

Şu sizin malum edit meselesi dediğiniz hususa gelince anlamıyor musunuz? Anlamak mı istemiyorsunuz? Farz edelim ki admin sadece o userlerin alması için ekledi daha sonra kaldırdı hani böyle birşey imkansız ama öyle farz edelim, bundan sizene? Oyunun sahibinin yaptıklarını yargılamak size mi düşmüş?
Kaldı ki tüm yönetim üyeleri burda oyuncuların ve forum üyelerine gönüllü destek, düzeni sağlamak için varlar.
Siz hala banlı bir üye değilseniz bunu iyi insiyatifimize borçlusunuz. Daha fazla suistimal etmeyin, bize kuralları uygulatmak zorunda bırakmayın.

Ufkun tm flood falan bunlar kural diyelimde.edit meselesine ve 17.maddeye katılmıyoruum.

17 ye katılmıyorum derken ben admini hiç sorgulamadımki adminle işim yok sizlede yok tabiki...

ama gel gelelim edit hususuna bu yaptığın açıklamayı yapmamşı olmanı dilerdim.yani sana göre oyunda hiç eşitlik yok yanşş bumudur ?

kişiye özel edit olacaksa neden bu oyunu oynuyoruz?

vede ben kimseyi küçümsemiyorum asıl kücümseyenler sizlersiniz konuyu açıyoruz ama kilitliyorsunuz kişiye cevap hakkı doğmuyor.kişi cevap için konu açınca kişiyi banlıyorsunuz bumudur yöneticilik anlayışı?:ka24:

Napalım konu kitlenince cevap veremediğimiz için konu açıyoruz amacımız konu açıp durmak değil.

Sizin anlamadığınız husus bu zaten. Kişiye özel edit yok! O editler eklendiğinde size denk gelseydi siz de almış olucaktınız? Ne yapalım şansınıza küsün.
Forum Kuralları, Oyun Kuralları boşu boşuna değil anlatamıyor muyuz?
Geçmişte sadece T yaptığı için veya item yaptığı için forum hesapları bile giden GM'ler gördük. Bunlardan hiç mi ibret almıyorsunuz da olmadık konuşuyorsunuz?
Herkesin eşitliğini sağlamak için yeri gelince en güvendiklerinin bile rütbesini alan admin mi ayrımcalık yapıcak?
Biraz mantıklı olun lütfen. Bu konuyu da kapatıyorum ve bu mesele burda kapansın bu size son uyarım. Tekrar konu açarsanız banlanıcaksınız.
Başka sorununuz varsa da özel mesaj atabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri