noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
-Blaster- 2
-Blaster-
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Bu Duyum Gerçekmi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JoKeRz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 317
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrah abi oyunda bi eski edit saçmalığı var ve oyunun düzeyini çok bozuyor full eski edit bi adam full yeni editli bir insana 3 skille alabiliyor. buna çözüm olarak bu 3 item gelse yeter.

Aslan Ağızı Kalkan :

3000 Hp
%30 Zeka
%30 Sura Savunması
%30 Savaşcı Savunma
%30 Ninja Savunması
%30 Beden Blok
Sersemlik Bağışıklılık.

Beyaz Altın Bilezik :

3000 Hp
%30 Zeka
%30 Kritik
%30 Büyü Hızı
%30 Sura Savunması
%30 Suralara Karşı Güçlü
%30 Beden Blok

Abanoz Küpe :

3000 Hp
%30 Büyü Hızı
%30 Kritik
%30 Zeka
%30 Büyü Savunması
%30 Bıçak Savunması
%30 Çift El Savunması

Zaten Abanozun Bugün Cennet Gözü Markete Geldi Ve Silindi Ama 5-6 Kişide var bizede lazım bu item lütfen rica ediyorum bu 3 item konsun ve oyun dengelensin.

Burada bu kişi bişe söylüyor son cümlesinde bu doğrumu admin?

ya hangi mantıkla hangi yönetici benim bu konudaki yorumumu siliyor söleyin ?

demekki böle bişi doğru vee bazıları bu editleri edindiler nede olsa yandaş değilsiniz deilmi?

biri gelip öle bişi yok der cevabını verirdi ama benm konudaki yorummlarımı siliyorlar?

yorumları silme nedenini silen zatı şah açıklasında anlayalım yorumlarımda ne vardıda silldiniz hea?

Hala eski edit muhabeti yapıyrsunuz bosuna yormayın kendınızı markete eklenen itemler daim olacaktır. Yenileri eklenir yada eklenmez bos yere eski edit eski sistem muhabetı yapmayaın size bir fayda saglamaz.

ya hangi mantıkla hangi yönetici benim bu konudaki yorumumu siliyor söleyin ?

demekki böle bişi doğru vee bazıları bu editleri edindiler nede olsa yandaş değilsiniz deilmi?

biri gelip öle bişi yok der cevabını verirdi ama benm konudaki yorummlarımı siliyorlar?

yorumları silme nedenini silen zatı şah açıklasında anlayalım yorumlarımda ne vardıda silldiniz hea?

Forum kuralları diye birsey var su sizlerin bir türlü ögrenemedigi o yüzden silinmiş . tekrarlanırsa sadece uyarı verilmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri