farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

23 nisan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umutter262
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 779
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Birader bak kendınde bilmiyorsun

Bilmedıgın şeye burnu sokmıycaksın yorum olumlu yada olumsuz da yorum yapmıycaksın

Zararlı sen cıkarsın

Yaptıklarını unuttum

İyi forumlar...

konumu kirletmeyin arkadaşlar. sadece bir şeyin cevabını merak etttim. konu actım konu nerelere gitti.

Terbiyesizlik Yapmayın Böyle Bir Oyunu Başka Nerede Gördünüz??

Siz Çalın Milletin İtemlerini Ban Yiyin Sonrada Basın Feryadı.

23 Nisanda Ekleniceğini daha Bilemiyoruz Admin Bir Açıklama Yapmadı.
Ama Bence Eklenicek 23 Nisanda İtem Yada Değişik Kampanyalar Olacak.

Kes sesini lan sen soyulda sonra gör neymiş o soyulmak adamlar işine gelene cevap veriyolar bana 3 hafta önce admin 1 hafta bekle dedi 3 haftadır bekliyorum adam okadar meşkulki 1 tane mesaj atamıyor bumu bunarın ilgilenmesi :m08::m08::m08:yazık çok yazık parayı aldılarya sonrası umrundamı adamın

admin beni sevmiyor çünkü ben açık konuşmak seviyorum açık açık konuşuyorum burda Adminin işine gelen adama cevap veriyor okadar....!!!

Kes sesini lan sen soyulda sonra gör neymiş o soyulmak adamlar işine gelene cevap veriyolar bana 3 hafta önce admin 1 hafta bekle dedi 3 haftadır bekliyorum adam okadar meşkulki 1 tane mesaj atamıyor bumu bunarın ilgilenmesi :m08::m08::m08:yazık çok yazık parayı aldılarya sonrası umrundamı adamın

admin beni sevmiyor çünkü ben açık konuşmak seviyorum açık açık konuşuyorum burda Adminin işine gelen adama cevap veriyor okadar....!!!

aynen öyle afızım. bide su heedefbul mu nesin sana yemin ediyorum seni sürüm sürüm süründürürüm 50 tl için gitmiyeyim dedim savcılıga. forumda rezil ederim seni. ss leri koydurtma bana forum mesajlarını falan adam mısın sen.

Admın peacmerkes ve backtoback ufkunprens özür dilerim

Boyle olmasını ıstemezdım

Arkadaşlar

Sorununuz varsa elbet bi şekilde çözülür.

ama sorunuzun çözülmesi için açık konuşmanız gerek !

Konu kapatsanız iyi olur yöneticiler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri