berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

muhittin34 konuya bak.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qwe004
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 712

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

topu topu 3 konun var + hepsi alıntı alıntı diye yazsan bişey demeyecem ki yazmıyorsun sadece foto üzerine qwe004 teşekkürler demekle bitmiyor. ö msj atıyorsun cevap almadan alıntı yapıyorsun sonra benim önceden paylaştıgım konular ile gelip bana artistlik yapıyorsun senin yüzünden konularım kapatılıyor ardından gelip artistlik yapıyorsun ben bu forumda 2 yıllık üyeyim sadece 1 aydır aktif olarak konu paylaşıyorum son paylaşımlarımın hepsini sen almış kopyala yapıştır yapıp yeni konu açmıssın burda insanları kandırıyorsun virustotal yok diyorsunuz dogru yok cunku gerek duymadım [ O kadar şefersiz bi insan değilim şimdi size iyi forumlar.]

Merhaba ,

Bölüm Kuralı gereği virüs total istiyoruz , Konularınız bu yüzden kilitleniyor..

Eğer sizde Konunuzu Düzenleyip Virüs Total eklerseniz Kilitlenmez ve Güncel kalır

bak arkadaşım senin bir tek hata çözümünü aldım o da senden izin aldım hatta sen izinde verdin istersen ss vereyim hem benim forumda üyelik tarihim senden çok daha önce hem moderatörlerin hepsi de virustotalı şart koymuş üyeler virustotal olmadan inanmıyor ve sen benim fotoğraflarımı paylaşmayı biliyorsun ve bendende izin almıyorsun KONULARININ KAPATILMASININ SEBEBI : çünkü hep aynı konuları beyni olmayanlar gibi paylaşırsan hepsini kapatırlar bak konuma 1 tanesi bile kopyala yapıştır sonucu değil benim konum sende önce yazılmış onun için boş konuşma kendini düşürüyorsun

heryerde boş boş konuşma ben kendi konumu 03.04.2012, 09:36 da açtım sen ise 03.04.2012 20:38 de açtın yani benim senden kopyalamam imkansız yani kendini eleverdin sus artık ve bu forum sitesini yavaş yavaş terk et pis HIRSIZ ...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri