Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Sayın yetkili ;
OXxAZAPxXO 2012-03-30 17:16:04 tarihinde ticket üzerinden bana belirttiğiniz üzere hesabımın 2 gün önce açılması gerekiyordu. Fakat belirttiğiniz gibi otomatik olarak açılmadı. Açılmamasının nedenini şöyle düşünüyorum:
Oyun Nickim: ?Alican (kayıt olurken soru işareti yerine ßyAlican yazıyordu. Bir süre sonra yeni packler v.s geldi ve bu ?Alican olarak otomatik olarak değişti.)
Sizden ricam bu karışıklığı en kısa zamanda düzeltmeniz.
Saygılar. İyi Forumlar...
OXxAZAPxXO 2012-03-30 17:16:04 tarihinde ticket üzerinden bana belirttiğiniz üzere hesabımın 2 gün önce açılması gerekiyordu. Fakat belirttiğiniz gibi otomatik olarak açılmadı. Açılmamasının nedenini şöyle düşünüyorum:
Oyun Nickim: ?Alican (kayıt olurken soru işareti yerine ßyAlican yazıyordu. Bir süre sonra yeni packler v.s geldi ve bu ?Alican olarak otomatik olarak değişti.)
Sizden ricam bu karışıklığı en kısa zamanda düzeltmeniz.
Saygılar. İyi Forumlar...
Son düzenleme:
DÜN açılacaktı açılmadı. sistem otomatik açıyor dedi açmadı . bakın tarihe ve mesaja :
Date: 2012-03-30 17:16:04
İsim: OXxAZAPxXO
Dolmamış 7 Gününz Var Daha. Süresi Doldugunda Sistem Tarafından Otomatik Açılacak.
Turkmmo || MMoMT2 || OXxAZAPxXO
Date: 2012-03-30 17:16:04
İsim: OXxAZAPxXO
Dolmamış 7 Gününz Var Daha. Süresi Doldugunda Sistem Tarafından Otomatik Açılacak.
Turkmmo || MMoMT2 || OXxAZAPxXO
haala açılmadı hesabım. saçmalığa bak !
YA İŞİNİZİ ADAM GİBİ YAPIN YA DA HİÇ YAPMAYIN !
GEÇEN HAFTA CUMA HESABININ AÇILMASINA DAHA 7 GÜN VAR DEDİ OXxAZAPxXO TİCKET ÜZERİNDEN. VE OTOMATİK OLARAK AÇILACAK HESABIN DEDİ. ENTERESANLIĞA BAK Kİ HESAP DÜN AÇILMASI GEREKİYORDU VE HALa ACILMADI !
YA İŞİNİZİ ADAM GİBİ YAPIN YA DA HİÇ YAPMAYIN !
GEÇEN HAFTA CUMA HESABININ AÇILMASINA DAHA 7 GÜN VAR DEDİ OXxAZAPxXO TİCKET ÜZERİNDEN. VE OTOMATİK OLARAK AÇILACAK HESABIN DEDİ. ENTERESANLIĞA BAK Kİ HESAP DÜN AÇILMASI GEREKİYORDU VE HALa ACILMADI !
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)