Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Admin Gerçekler Zorunamı Gitti :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SeRBeRuSs26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 709
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sen İstedigin kadar tehdit et adamlar haklı ne derse haklı bizim konular kapatılıyor o YaKaMoZ istedigi konuları acıyorlar bizde onlar gibi gevsek mi olmamız lazım konularımızın kapatılmaması icin Adam Ayrımcılıgında 1 numarasınız gm lere bişey soruoz neymiş admin kıbrısta arkadas admin 1 yıldır kıbrıstan gelemedı yol paran mı yok admıncım cunku bızımle ılgılenılmıyor :)

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

yahu arkadaşlar garip garip konular açmayın. biriniz gidersiniz seni gm yapıcam diyen adama kanarsınız verdiği dosyayı indirip hesabınızı soydurursunuz sonra gelirsiniz burda yok yönetim öyle böyle dersiniz.
Hesap güvenliğiniden kendiniz sorumlusunuz arakdaşlar. konuyu açan arkadaşın da derdi nedir bilmiyorum. bir başkasıda gelir senin gerçek adın ahmet der, oyunda charların var der saçmalar.

garip garip konular açıp durmayın artık.

oyunu beğenmiyorsanız oyuna, forumu beğenmiyorsanızda foruma girmezsiniz olur biter bukadar basit
Sen İstedigin kadar tehdit et adamlar haklı ne derse haklı bizim konular kapatılıyor o YaKaMoZ istedigi konuları acıyorlar bizde onlar gibi gevsek mi olmamız lazım konularımızın kapatılmaması icin Adam Ayrımcılıgında 1 numarasınız gm lere bişey soruoz neymiş admin kıbrısta arkadas admin 1 yıldır kıbrıstan gelemedı yol paran mı yok admıncım cunku bızımle ılgılenılmıyor :)

Haklısın serhat.

Haklısın serhat.

bncede haklısın serhat. adminde vicdanda yok adalette istmler gitti peki bu kaybolan itelmeri bulamazmı ticaret geçmişinden istese 5-10 dakikası almaz oysa admin ne yapıor cevap vermeye bile tenezzül etmiyor. cok yazık. sırf bu yüzden oyunculara elinden gelipte yardım etmemen yüzünden cok oyuncu kaybediceksiniz. adalet ve vicdan yok

bncede haklısın serhat. adminde vicdanda yok adalette istmler gitti peki bu kaybolan itelmeri bulamazmı ticaret geçmişinden istese 5-10 dakikası almaz oysa admin ne yapıor cevap vermeye bile tenezzül etmiyor. cok yazık. sırf bu yüzden oyunculara elinden gelipte yardım etmemen yüzünden cok oyuncu kaybediceksiniz. adalet ve vicdan yok

neymiş gm lerede bi yalan uydurtmus admın kıbrısta gelınce duzeltılcekmiş lan 1 yıl olcak admın hala gelcek yol parası yok galıba gelemıyor :) yalan soluyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri