Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
R 1
Roksam
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
ZeiDen 1
ZeiDen
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Bu nasıl mümkün.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umutter262
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 484
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
admin bey ben mmomt2 merkür serverinde oynuyorum. adamın biri pm attı ve mt2 sw m de gm olurmusun dedi. tmm olurum dedi siteyi verdi packı indirdim ve oyuna girmeyi denedim eror verdi daha sonra mmomt2 ye geçtim oyun kendi kendine kapandı ve yenden actım. daha sonra pc hepten kapandı pc yi actım oyuna tekrar girdim carım bom boç bunu kim telafi edicek oyunun acıkalrı yüzünden. eski editlli carım gitti. acıklama yapıp yardımcı olursanız sewinirim.

admin bey ben mmomt2 merkür serverinde oynuyorum. adamın biri pm attı ve mt2 sw m de gm olurmusun dedi. tmm olurum dedi siteyi verdi packı indirdim ve oyuna girmeyi denedim eror verdi daha sonra mmomt2 ye geçtim oyun kendi kendine kapandı ve yenden actım. daha sonra pc hepten kapandı pc yi actım oyuna tekrar girdim carım bom boç bunu kim telafi edicek oyunun acıkalrı yüzünden. eski editlli carım gitti. acıklama yapıp yardımcı olursanız sewinirim.

Size Verilen Siteden İndirdiğiniz Pack Dosyasının İçindeki Torjen ve ya Keyloggerden yada v.b Hacklardan Dolayı Karakteriniz Soyulmuştur Oyun Açığı İle Alakası yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri