xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

point blank kasıyor yardım!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bneam159
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Aga Sana ekranı göstersem bomboş sadece point var bilgisayarda bir vürüs bile yok ama arkadaşlarım işlemciden kaynaklanıyor dedi zaten parça toplıyıcam bana 2gb ram 1gb ekran kartı bide işlemci kaça patlar

Aga Sana ekranı göstersem bomboş sadece point var bilgisayarda bir vürüs bile yok ama arkadaşlarım işlemciden kaynaklanıyor dedi zaten parça toplıyıcam bana 2gb ram 1gb ekran kartı bide işlemci kaça patlar

Öncelikle ;
Toplama Bilgisayar Herzaman En sağlam bilgisayardır ama bi okadarda en cok sorun çıkaran bilgisayardır sana şöyle söyleyeyim ben 1 gb hd 5XXX serisi ATI ekran KArtı aldım bırtane 512 mb ddr2 ram aldım bırde Yenı 0 anakart aldım 3 'u 230 TL ye geldı..
Sana Tavsiyem Toplama Alcaksan Ya Hepsini Bir Al yada Hic Toplama Alma. Orjinal al.. Topladama Biri bi gun oburu baska ay gibi :D alım durumları oluyorsa
cok sorun cıkartıcaktır..

Paranı bırıktır.. idare et biraz PB siz birikince Her şeyini Alırsın toplama yapıcaksan.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri