PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gelicek olan editler hakkında..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kobercü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 420
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kobercü

Level 2
Üye
Konular
11
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 1 Gün
Başarım Puanı
68
MmoLira
6
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

selamlar.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi jupiter serverine edit gelicek. oranları merkür ve venüsteki gibi olmuyacak denilsede bu oyunun dengesini bozucaktır ve çoktan da bozdu. benim bir önerim olucak bu konuda. jupiter markette kolye, küpe, ayakkabı, bilezik, kalkan ve kask tan başka item olmasın. olmasın ki oyunda da silah ve zırh yapmak için rekabet olsun. markette silah yada turkuaz zırhlar olursa server açılmadan önce server hakkında emek server ve diğer serverlara göre zor olucak lafıyla çelişir. çünkü turkuaz satılırsa millet azrail kesmiyecektir artık. silah olursa kimse sembol yada levi düşürmeyecektir. azrail sandıklarının bi önemi kalmıyacaktır. bu yüzden silah ve zırh edit seçenekleri olmasın. takılarda ki efsun oranlarında çeşit olsun. örneğin ayakkabı da 2000hp 15kılıç 15çiftel 15bıcak 10kritk, 2000hp 15kılıç 15çiftel 15 bıçak 15yelpaze. mesela kasklarda 15büyü 10yarı 15şimşek 8zehirleme %30hp üretimi, 15büyü 10yarı %30sp üretimi 15 ok 15rüzgar.. gibi olsun. yani bütün efsunlar bi itemde toplanmasın (15büyü 10yarı 15şimşek 15rüzgar 15ok sav. gibi) çeşit çok olursa oyundaki rekabetin artıcağını düşünüyorum. takı seçenekleride çok olsun. mesela ayakkabı olarak anka, mest eden ve deri çizme. edit geliceği için oyundaki okcu sayısı arttı. deri çizmedeki 20 ok sav. okçuların diğer karaktere göre üstünlüğünü bir bakıma zayıflatıcaktır diye düşünüyorum. kolye olarak cennet kolye, mor yakut kolye ve inci kolye olabilir. inci kolyenin vermiş olduğu 4zeka sura kullanıcılarının bu iteme yönelmesini sağlayacaktır. ve son olarak editler 7efsun olmasın. eğer 7efsun olursa derece kasmanın hiç bi anlamı kalmaz. önerilerm bunlardır. sizinde bu konu hakkında düşüncelerinizi almak isterim. son olarak belirtmek isterim ki bu istediklerim eğer olursa ben yine faydalanamıycam. öğrenciyim babam memur. durumumuzda öyle çok iyi sayılamaz. ben oyunlara para yatırmam. bu öneriler 2yıldır mmomt2 de oynayan forumda ve oyunda bilgili bir kişinin düşünceleridir. herkese iyi forumlar

bi düzeltme yapıyım. 7efsun konusunda editlerde 7efsun olmassa belki bu seferde edit alan olmaz. bu durumdada şöyle bişey olabilir. 7.efsun oranları normalde 6.7. efsunlara ne geliyorsa editlerdede o olabilir. örneğin +9anka ayakkabı 2000hp 15kılıç 15çiftel 15bıçak 10kritik. 10suralara karşı güç. +5güç...

Son düzenleme:
adam haklı beyler :D

7 Efsun yaparsalar zaten oranları ne kadar yüzde 15 yaparsalar yapsınlar oyunun dengesi merkür ve venüsteki kadar bozulacaktır .

adam king dağılın beyler ..

bende aynı sekilde söyledimde kardesım malesef böyle birsey olmuyacakmıs..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri