- Konular
- 129
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
5 dk önce mavilerde standart pikachuyu kesiyordum artık kesmekden sıkıldım. Karsılık vermedn kessn diye attğı çözmeleri yiyom adam kendi bayrağında beni 3 dakika boyunca kesmek için uğrasdı. 3 dk sonra kesdi sordum buna mutu oldun mu diye gelen yanıt su
Pikachu:ne mutlu olacam seni kesmeye alısdım
ula pikachu her yerde ALLAH var tek basına sen beni daha hiç kesemdn o kadar ws ye ddavet ettm üstelik birde senn bayrağında atalım dedim afk rolu yaptın seni tek yakaldığımdada sürekli buyu yiyip içeri kacıyon. K.bakma pikachu ama sen beni anca afk iken kesersin haaa seni küçümsediğim yok gel karsıma cık adam gibi ws at yenersen tebrik edim yenilirside ws için teşekkür edim bos konusmayla olmaz dostum bu işer icrat göster madem belam olacan adam gibi ol kıvırtmadan ol
Pikachu:ne mutlu olacam seni kesmeye alısdım
ula pikachu her yerde ALLAH var tek basına sen beni daha hiç kesemdn o kadar ws ye ddavet ettm üstelik birde senn bayrağında atalım dedim afk rolu yaptın seni tek yakaldığımdada sürekli buyu yiyip içeri kacıyon. K.bakma pikachu ama sen beni anca afk iken kesersin haaa seni küçümsediğim yok gel karsıma cık adam gibi ws at yenersen tebrik edim yenilirside ws için teşekkür edim bos konusmayla olmaz dostum bu işer icrat göster madem belam olacan adam gibi ol kıvırtmadan ol
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...