Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
gerçekten geliyor kullanıyorsun yani
o senın gerçek sandıgın görüntüden ibaret gerçek değil. sen aslında kullandığını sanıyorsun aslında değişen birşey yok. inanmayın böyle şeylere arkadaşım. uridium hiç bir zaman eksiye düşmez, sistem tarafından yüklenmedikçe uridium alınamaz. sadece mapda yaratık keserek kutu toplayarak kasarsın bunu. bu sadece görüntü.
o senın gerçek sandıgın görüntüden ibaret gerçek değil. sen aslında kullandığını sanıyorsun aslında değişen birşey yok. inanmayın böyle şeylere arkadaşım. uridium hiç bir zaman eksiye düşmez, sistem tarafından yüklenmedikçe uridium alınamaz. sadece mapda yaratık keserek kutu toplayarak kasarsın bunu. bu sadece görüntü.
Kardeşim Laftan Anla.Bu Gerçek Dene Gör.Lütfen Bilmediğin Konu Hakkında Millete Kafa Tutma.
gerçekten bilmediğin konu hakkında işkembeden sallama argeleri dağıtıyorum ve kalkan efekti üstümde oluyor + yararlarınıda goruyorum daha neyin kafasını yaşıyosun sen
Siz ciddi malsınız yahe tamam öyle siz haklısınız.
doğru düzgün yap gör -lerde uriyi denedim oldu bos charda gemi gövdesine verdim dp arttı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)