Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Şimdi işin görünen kısmı kadar görünmeyen tarafıda var
ilk başta 3 kişi geldik sizin 4 kişi olmanıza ragmen (Seytanox , BRiaNN , ATeShURA , Ritarno) 3 kişiyle 4 kişiye savastık adaletliydi biz kestik ama sonra gelenler oldu tabii çogunluk heryerde 1. oldugu gibi burdada üstünlügünü gösterdi 3 kişinin 7-8 kişiye savaşması beklenemez :ka19:
Haha koçlar sizi 
Lan 3 kişi geldik 5 kişiydiniz pert oldunuz sonra mırat abiniz hepinizi aradı yardım istedi 3 kişiye 20 kişi oldunuz haha bu kadar çok korkmayın lan bizden

Lan 3 kişi geldik 5 kişiydiniz pert oldunuz sonra mırat abiniz hepinizi aradı yardım istedi 3 kişiye 20 kişi oldunuz haha bu kadar çok korkmayın lan bizden

konuyu çarpitmakda üstünüze yok he işiniz yalan geldiniz kesildiniz gittiniz hepsi bu neyinizden korkucaz sizinHaha koçlar sizi
Lan 3 kişi geldik 5 kişiydiniz pert oldunuz sonra mırat abiniz hepinizi aradı yardım istedi 3 kişiye 20 kişi oldunuz haha bu kadar çok korkmayın lan bizden![]()

Şimdi işin görünen kısmı kadar görünmeyen tarafıda var

ilk başta 3 kişi geldik sizin 4 kişi olmanıza ragmen (Seytanox , BRiaNN , ATeShURA , Ritarno) 3 kişiyle 4 kişiye savastık adaletliydi biz kestik ama sonra gelenler oldu tabii çogunluk heryerde 1. oldugu gibi burdada üstünlügünü gösterdi 3 kişinin 7-8 kişiye savaşması beklenemez :ka19:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)