- Konular
- 11
- Online süresi
- 2m 26s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İlk Olarak Hacki sunalım
Şöyle Başlayalım
İlk Anlatım Video Link:
Yazılı Anlatım:
1) Öncelikle indirdiğiniz rar dosyasını masaüstüne atın ve ona sağ tıklayıp buraya çıkart deyin.
2) Şimdi yeni bir metin belgesi açın ve içine Kullanıcı Adı ve Şifrenizi yazın (Daha sonra lazım olacak kapatmayın.)
3) Şimdi az önce masaüstüne çıkarttığınız Transformice.exe'yi açın. (Bu aşamadan sonra klavyeyi kullanırsanız hile çalışmaz!)
4) Sonra yine az önce masaüstüne çıkarttığınız P1P2P3P4 ve P5 dosyalarını açın. (Gelen uyarılara "Yes to All" deyin.)
5) Daha sonra sırasıyla Anahtar 123 ve 4'ü açın.
6) Şimdi az önce Kullanıcı Adı ve Şifrenizi yazmış olduğunuz metin belgesinden kopyala yapıştır yaparak oyuna giriş yapın. (Not: Kopyala-Yapıştır yaparken klavye kullanmayın!)
7) Elin başlamasını bekleyin ve el başlayınca Işınlanma Hilesini açıp bir kere "R Tuşu" ile ışınlanın.
8) Şimdi tüm anahtarları kapatın.
9) Işınlanma Hilesi'ni yaptık şimdi istediğiniz kadar ışınlanabilir ve klavyenizi kullanabilirsiniz.
10) Şimdi rastgele kimsenin olmadığı bir odaya girin.
11) Sonra İtem Yağmurunu açın.
12) İtem yağmurunu bir kere deneyin.
13) İtem yağmurunu bir kere denedikten sonra kapatın. (Hilemiz hala çalışacaktırkapatmassanız mavi ekran gelir.)
14) Bütün hilelerimizi yaptık. İyi Oyunlar!
Tavsiyem: Bu hile surivor odalarında çok iyi kullanılır.
-------------------------------------------------------------------------------------
Eski Sürüme Göre Yenilikler:
1) İtem Yağmuru Hilesi eklendi.
2) Hile fixlenmeye karşı dayanıklı hale getirilmeye çalışıldı.
3) Anlatım kolaylaştırıldı.
4) Hileye turkmmo ve Ozgur28HackSeries reklamları eklendi.
-------------------------------------------------------------------------------------
İşte Şimdiiiiiiiii Hack Link:
Virüs Total:
İyi oyunlar sadece ışınlanma ve şaman sınırsız item koyma vardır.Fly Hack gibi şeyler yoktur
Şöyle Başlayalım
İlk Anlatım Video Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yazılı Anlatım:
1) Öncelikle indirdiğiniz rar dosyasını masaüstüne atın ve ona sağ tıklayıp buraya çıkart deyin.
2) Şimdi yeni bir metin belgesi açın ve içine Kullanıcı Adı ve Şifrenizi yazın (Daha sonra lazım olacak kapatmayın.)
3) Şimdi az önce masaüstüne çıkarttığınız Transformice.exe'yi açın. (Bu aşamadan sonra klavyeyi kullanırsanız hile çalışmaz!)
4) Sonra yine az önce masaüstüne çıkarttığınız P1P2P3P4 ve P5 dosyalarını açın. (Gelen uyarılara "Yes to All" deyin.)
5) Daha sonra sırasıyla Anahtar 123 ve 4'ü açın.
6) Şimdi az önce Kullanıcı Adı ve Şifrenizi yazmış olduğunuz metin belgesinden kopyala yapıştır yaparak oyuna giriş yapın. (Not: Kopyala-Yapıştır yaparken klavye kullanmayın!)
7) Elin başlamasını bekleyin ve el başlayınca Işınlanma Hilesini açıp bir kere "R Tuşu" ile ışınlanın.
8) Şimdi tüm anahtarları kapatın.
9) Işınlanma Hilesi'ni yaptık şimdi istediğiniz kadar ışınlanabilir ve klavyenizi kullanabilirsiniz.
10) Şimdi rastgele kimsenin olmadığı bir odaya girin.
11) Sonra İtem Yağmurunu açın.
12) İtem yağmurunu bir kere deneyin.
13) İtem yağmurunu bir kere denedikten sonra kapatın. (Hilemiz hala çalışacaktırkapatmassanız mavi ekran gelir.)
14) Bütün hilelerimizi yaptık. İyi Oyunlar!
Tavsiyem: Bu hile surivor odalarında çok iyi kullanılır.
Eski Sürüme Göre Yenilikler:
1) İtem Yağmuru Hilesi eklendi.
2) Hile fixlenmeye karşı dayanıklı hale getirilmeye çalışıldı.
3) Anlatım kolaylaştırıldı.
4) Hileye turkmmo ve Ozgur28HackSeries reklamları eklendi.
İşte Şimdiiiiiiiii Hack Link:
Virüs Total:
İyi oyunlar sadece ışınlanma ve şaman sınırsız item koyma vardır.Fly Hack gibi şeyler yoktur
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...