Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

'Kaderlerimiz değişti'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nothing2Lose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 195

Nothing2Lose

Level 6
Fahri Üye
TM Üye
Konular
549
Online süresi
2h 25m
Reaksiyon Skoru
38
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
184
MmoLira
29
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kaleyi devraldıktan sonra gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Onur Kıvrak, “Şenol hocanın gelişi sadece beni değil tüm takımı rahatlattı“ ifadesini kullandı.

Kısa bir süre öncesine kadar Trabzonspor`da üçüncü kaleci durumunda olan Onur Kıvrak`ın kaderi Şenol Güneş`in teknik direktörlük görevine gelmesiyle bir anda değişti... Formsuzluğu tavan yapan Sylva`yı kesen Bordo-Mavililer`in hocası, Tolga Zengin`i de henüz hazır görmeyince genç file bekçisine hayatının fırsatını tanıdı. Ancak Onur da bu şansı sonuna kadar kullandı. Kritik maçlarda yaptığı kurtarışlarla ve mütevazı kişiliği ile sivrilen Bordo-Mavililer`in parlayan yıldızı, federasyonun dergisine verdiği röportajda bu süreci anlattı. İlk gelişinde de belirttiği gibi uzun yıllar Trabzonspor`da oynamak ve milli takım kalesini korumak istediğini belirten Onur Kıvrak, hocasından da övgüyle bahsetti.

‘Güneş benim idolüm`
Hocası Şenol Güneş`in idolü olduğunu belirten genç kaleci, “Şimdi onunla birlikte çalışmak gerçekten çok keyifli. Kendisi de eski bir kaleci olduğu için benim hangi psikoloji içerisinde olduğumu rahatlıkla anlayabiliyor. Hepimizi dinliyor, dertlerimize ortak oluyor, sıkıntımızı paylaşıyor. Bu atmosferin bir futbolcu için ne kadar önemli ve değerli olduğunu bilemezsiniz“ ifadelerini kullandı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri