emirhanHCL 1
emirhanHCL
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Sevdamsın 1
Sevdamsın
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Anti-GS

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 000 Poko 00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 171
Selam dostkar. Ben sizin neden GS'li olduğunuzu öğrenmek için geldim. :ka19: Şimdi arkadaş 12 tane şampiyonluğunuz anca var, UEFA kupanız yok, lig kupanız yok. daha neyin havasındasınız? Bizim 14 tane lig kupamız 2 tane UEFA kupamız var ( Artislik olsun diye söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın :).) Hadi bakalım, belki uslu bi çocuk olursanız sizinde kupalarınız olabilir :) Size önerim Fırat Başar T. ile görüşme yapmanız (çok ciddiyim kupa alma konusunda tecrübelidir. Ayrıca ayakkabılar hakkında bilgisiz sayılmaz, ) Şimdi Fırat'la bi sözleşme imzalayın derim. İyi adamdır, (Kendisi Doğuludur, Küçükken keçi çiftliğinde yaşıyormuş, sonra ahırda arkadaşlarıyla top oynamaya başlamış, bi ara 4 kişi ormana filan gitmişler orda kaybolmuşlar filan ama orda bile top oynamış öyle öyle futbol sevdalısı olup çıkmış hatta en zor görevleri ona veriyorlarmış! [Bi ara Maraton'a konuk olmuştu orada anlattı bunları.]) Neyse cevaplarınızı bekliyorum. 6S'yide tutmayın bence. Fenerbahçee oley oley! Bahçe bahçeee!!! Fenerbahçeeeee !!!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri