HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Ofmde Süper Taktiğim Var Ve Sizle Paylaşacağım.
İlk Önce Taktiklerden Baslayalım:
Eğer Defansınız 85-80 arası ise Defans standart Olsun.Eğer 85-90 arası ise Bekler İleri geri.
Orta Sahanızda adamlar 85-90 arası ise Forvete Yardımcı Olsun Eğer 80-85 arası ise Standart.(Güçlü Takımlarda Orta Saha Defansa Yardımcı Olsun )
En Güçlü adamlarınızı Forvete koyun.Zaten Orta Sahadaki adamlarınız 85-90 Arası İseler Zaten Forvetiniz Rahat Oyun Oynayacaktır.
Takım Dizilişi:4-4-2 B
Taktik:Kanatları Kullan(Orta Sahada Adamların Güçlü Olması Gerekir.)
Arkadaşlar Eğer Rakibiniz Güclü ise Sert Güçsüz İse Normal Oynayın
Oyun Anlayışı:Rakibe Göre Değişir Güçlü Takımlara Ofansif (Eğer Sizin adamlarınızda iyi ise Ofansif)Güçsüz Takımlarada Aşırı Ofansif Olsun.
Alan Savunması
Ofsayt Taktiği:Hayır
Pres:%92
Oyun ANlayışı:Yüksek Hızda Paslaşma(Adamlarınız İyi Değilse Standart)
Benden Bu kadar.
Benim Maç Sonuçlarım.
Fiorentina 3-0 AC Milan
Fiorentina 6-1 Genoa
Sevilla 4-2 Real Madrid
Wolsburg 8-1 Hoffeneim
Bu Arada Bu Taktiği TheAPAK'ın Taktiği İle Karıştırarak Yaptım Teşekkürler TheAPAK
İlk Önce Taktiklerden Baslayalım:
Eğer Defansınız 85-80 arası ise Defans standart Olsun.Eğer 85-90 arası ise Bekler İleri geri.
Orta Sahanızda adamlar 85-90 arası ise Forvete Yardımcı Olsun Eğer 80-85 arası ise Standart.(Güçlü Takımlarda Orta Saha Defansa Yardımcı Olsun )
En Güçlü adamlarınızı Forvete koyun.Zaten Orta Sahadaki adamlarınız 85-90 Arası İseler Zaten Forvetiniz Rahat Oyun Oynayacaktır.
Takım Dizilişi:4-4-2 B
Taktik:Kanatları Kullan(Orta Sahada Adamların Güçlü Olması Gerekir.)
Arkadaşlar Eğer Rakibiniz Güclü ise Sert Güçsüz İse Normal Oynayın
Oyun Anlayışı:Rakibe Göre Değişir Güçlü Takımlara Ofansif (Eğer Sizin adamlarınızda iyi ise Ofansif)Güçsüz Takımlarada Aşırı Ofansif Olsun.
Alan Savunması
Ofsayt Taktiği:Hayır
Pres:%92
Oyun ANlayışı:Yüksek Hızda Paslaşma(Adamlarınız İyi Değilse Standart)
Benden Bu kadar.
Benim Maç Sonuçlarım.
Fiorentina 3-0 AC Milan
Fiorentina 6-1 Genoa
Sevilla 4-2 Real Madrid
Wolsburg 8-1 Hoffeneim
Bu Arada Bu Taktiği TheAPAK'ın Taktiği İle Karıştırarak Yaptım Teşekkürler TheAPAK
Arkadaşlar Burdan Bana Yazıp Taktik İsteyebilirsiniz Takımınıza Göre
30 Kişi Bakmış Bir Allahın Kulu Birşey Yazmamış ve Rep Vermemiş.Yazıklar Olsun
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)