Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
kardeşim ben alphayı bitirdim ilk başta goliyi hep bo2 ile donattım ama 2.konfiyi Allahtan 4 kalkan geri kalanu elit hızla donatmışım
bak 2 konfiyide full lf3 en fazla 5 bo2 geri kalanı edit kalkan yap çok rahat bitirirsin ben bot ile bitirdim
36 Arge gemim var eminim boş confide soksam yapabilir ama sorum böyle değil

İbot yapar kardeşim ama uzun sürer
Teşekkürler uzun sürmesi önemli değil sadece yapıp yapamayacağını öğrenmem gerek.
Kardeşim Bence Cracklıya Güvenme Ben 2 Sefer Bıraktım 2 sindede patladı
Botun kesememesindenmi yoksa geminin kötülüğündenmi?a
Kapıda grup derken ilk kez duyuyorum
ben ibot ile bitirdiğimi anlatıyorum siz ne anlıyosunuz çözemedim nası okuyosunuz acaba
ben ibot ile bitirdiğimi anlatıyorum siz ne anlıyosunuz çözemedim nası okuyosunuz acaba
İşte Boyle Bır Zihniyet Var Bu TUrk Mmoda
Alpham Hazır BEta SOn 2 Parca Gamma Son 5 Parca Ikısıde DOlsun Alphadan Baslıcam gammaya KAdar Yapıcam Ozaman Delta Zeta Fılanda Acılıyor Ohh Rahatım
Alpham Hazır BEta SOn 2 Parca Gamma Son 5 Parca Ikısıde DOlsun Alphadan Baslıcam gammaya KAdar Yapıcam Ozaman Delta Zeta Fılanda Acılıyor Ohh RahatımArkadaşlar ben bota koymayı felan iyi biliyorum benim tek sorum. Crack lenerek kullanılan IBot kapıdakı yaratıklara vuruyormu bunu öğrenmek istiyorum sadece.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)