Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
NOT:Crossfire Yeni Hack Çıktığında Veya Yenilendiğinde Bu Konuda Yenileniyor Bazı Arkadaşlarımız mesaj Kasmak İçin İndirmeyin Ban Yiyo Vs. Yazıyor Hackler Tamamen Günceldir. Eğer Ban Yediyseniz Videoya Çekip Gösterirseniz 10.000 Zp Kodu Vericem Alttaki Tarihe Uygun Olacaktır.
ÖNEmLİ:Bu Hile 24.05.2012 Saat 08:48 De Çıkmış Ve Günceldir.
Bitiş Süresi İse 26.05.2012 Saat 12.00 Da Bitecektir Bu Tarih Ve Saatten Sonra Kullananların Çarları Banned Olacaktır..
DipNot:Hackler Verdiğim Tarihten Sonra Bu Konuya Yeni Hack Konacaktır.
KARDEŞİM OYUNDAN ATIYOR KONUYU KİLİTLEYİN!!!!!
Hack Yenilendi Linkler Yenilendi İstemeyen Varsa İndirmesin..
NOT:Crossfirenin Her Bölümünde Çalışıyordur Yorumlara İyi Güzel Veya Hackte Aldığınız Sorunları Yazın Ban Atıyor Vs. Demeyin. Çalışacak Tarihi Verdim Aksi Taktiktirde Hesabınız Ban Yiyecektir..
İlgi Ve Anlayışınız İçin Teşekkürler...
Crossfirede BEN:TurkmuckYou
Wolfteamda BEN:OBirAvci
metin2de BEN:OBirSavasci
Knıghtta BEN:OBirRoguE
S2 Leaguede BEN:OBirTURK
Ve Turkmmoda Ben:TurkmuckYou
NOT:Crossfirenin Her Bölümünde Çalışıyordur Yorumlara İyi Güzel Veya Hackte Aldığınız Sorunları Yazın Ban Atıyor Vs. Demeyin. Çalışacak Tarihi Verdim Aksi Taktiktirde Hesabınız Ban Yiyecektir..
İlgi Ve Anlayışınız İçin Teşekkürler...
Crossfirede BEN:TurkmuckYou
Wolfteamda BEN:OBirAvci
metin2de BEN:OBirSavasci
Knıghtta BEN:OBirRoguE
S2 Leaguede BEN:OBirTURK
Ve Turkmmoda Ben:TurkmuckYou

Enjekte programı varda nasıl enjekte ediceğimizi acıkca söylermisiniz eger beverebilrisem dier arkadasalarada bu siteyi sölicem lütfen 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)