mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Metin2 Hamachi Server Sorunlar Yardm.!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkaybba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 615

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

S.a arkadaişar ben m2 hamachi server kurdum sizlere bir kaçtane sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim

1-Diğer Arkadaşlarım Bnm Servere Nasıl Üye Olarcak Nasıl Girecek.!

2-Server Nasıl Türkçe Yapabilirm.

3- Birde Serverdeki İtemleri Nasıl Değiştirim Zırhıcıdaki Filan Silahcıdaki

4- İsim Yanında Lv Yazmıyor Birde Lv Kodları Yazıoyrum Uygulamıyor.!

Kardeşim Bak İlk Öncelikle Site Appserv İndir Ve bilgisayırımdan yerel disk c gir yukarda appserv yazar tıkla appserv e www var ona tıkla ve ordakileri sil bir tane panel indir google yaz mt2 hamachi site panel yaz çıkar indir ve appserv at dosyaları config yazar ordaki ayarları doldur ıp felan var orayha ıp yaz ondan sonra server onlıne ed server onlıne olunca google gel ve server ıpsını yaz yer imine servera sitesine girer adamlar kayıt olsun ama mt2 hamachi ağına girmeleri lazım girmesse açılmaz site girsinler siteye girerler.Ondan sonraki sorun u anlatım.Server Nasıl Türkçe yapabilirim kardeşim onla ilgili bişey yok o files ilgili bişey düzeltmek istersen server sıfırla başka bir server files indri gzl onla kur türkçe olan düzelebbilir öle başka bişey yapamassın onla ilgili örnek server files Leqendy Server files indir ve serveri yeniden kur istiyorsan.Şimdi geldik öbür soruna kardeşim o ayarları navicattan yapabilirisn player gir felan itemler var ordan ayarlıya bilirsin mesela mt2 kro eklicen orda var tablo 11971 yaz kro olur bunların hepsini yap ve servera reboot at düzeebilir zehir istiosan zehir kodunu yazıcaksın.Şimdi geldik öbür soruna kardeşim lwl gösterim işte oo oda server files le ilgili Leqendy mt2 server files veyha gzl level gösterimli server files bul indir ve serveri yeniden kurarsan olabilir kardeşim..
Herşey kkanbur-28 farkıyla Sadece +rep yardımcı olduysam ne mutlu bana : )

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri