Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Elveda Gurlek46 :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguzgurlek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 456
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

O Kadar Konu,O Kadar Emek O Kadar Mesajdan Sonra Hesabın Çalınması Sonucu Bu Hesabıma Geçtim. :( Eskisi Gibi Olmuyor Bee Abi Bu Kadar Emek Vermişken Hesabın Çalınması. Aslında Kimin Çaldığını Biliyorum Ama Suç Bende Kanka Dediğimiz Kişi Hesabımızı Çalıyor O Kadar Emek Veriyoruz O Kişiye Bütün Şifrelerimizi Veriyoruz Bir Anda Hırs Bir Anda İçindeki Egositlik Artıyor Aslında Birkaç Aydır Böyleyiz Ama Ben Alttan Alıyordum Bu Sefer Yetti Artık Dedim Ve Triplerini Takmadım Bile Ona Sadece ''Gurlek46 Nın Şifresini Ver ! '' Sorusunu Sordum O da Saçmaladı Sadece Saçmaladı ! O Kadar Emeğin Sonucu Buysa Elveda Kankalarım Birdaha Ne Bir Kanka Bir Kişiyle Reelde Samimi Olmak Yok Bana Buda Benim Bir Tecrübemdir Şimdi Kendi Bilgilerim Nickimdende Anlaşılıyor Adım : Oğuz Soyadım : Gürlek Soyad Bile Fazla Ama Artık Bende Kfy Gibiyim Reelden Sır Vermeyecek Ama Sanalda Kanka Olucağım Neyse Sizde Sıkılmışsınızdır İyi Günler Arkadaşlar Sizede Bir Nasihat Vereyim Altın Nasihat Hayatınız Boyunca Bu Nasihatı Aklınızda Tutun '' İşini Zamanında Yapmıyan Kişiye Güvenmeyin'' Bu Nasihatı Düşünün Sürekli Benden Bu Kadar İyi Günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri