Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bnm darkorbit hesabım çalındı şmmdi baştan kasmaya üşeniyorum ama bnm blgisiyarımda biobot açılmıyor harita yani onunda çözümünü bulamadm cz3 te hesap açtım aldım direk leo yu aldım ancak ne yapılacapınıda pek bilmiyorum...
Neyse eğer kendisi tüm gece tüm gün açan bir çar açan var ise benim hesabımıda yanında açabilir mi ? yani hesapta hiç lazer yok vs. sadece leo var kutu toplatıcak bir hayırsever arkadaşalr yok mu boşuna çalmaya uğraşmayn zatn yeni çar açarsanız orada leo olarak başlıyorsunz... Yapabilecekler pm atın.
Neyse eğer kendisi tüm gece tüm gün açan bir çar açan var ise benim hesabımıda yanında açabilir mi ? yani hesapta hiç lazer yok vs. sadece leo var kutu toplatıcak bir hayırsever arkadaşalr yok mu boşuna çalmaya uğraşmayn zatn yeni çar açarsanız orada leo olarak başlıyorsunz... Yapabilecekler pm atın.
Bot çalışırken hava yakmıyor , elektrik yakıyor..
Buda ay içerisinde yüksek bir miktar ediyor.Kimse Altını çiziyorum Kolay kolay , başkasının gemisini bota koymaz
Ancak ileride Bu konuyla ilgili Planlarım var
Buda ay içerisinde yüksek bir miktar ediyor.Kimse Altını çiziyorum Kolay kolay , başkasının gemisini bota koymaz
Ancak ileride Bu konuyla ilgili Planlarım var

Byyasın Sen Bu Kural Yasaklarını Gırme Sen Mılletın Konusundan SIte Calıp Is Kurmaya Calısıyorsun !!!!!
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...