farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

[YARDIM] İbot Hakkında.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheKinqturK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 689

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar Oncelikle Konuyu incelediğiniz için teşekkür ederim.

Benim İbot Çalıştırmayla Bir Sorunum Yok Çok Sükür Ben Birşey Danışacakdım İzniniz Olursa ;

İbot Kullanırken Hızlı Ve Yuksek Miktarda Uridium Ve Credits Kasma Yontemlerini Sormak İstiyorum..

Siz İbot Kullanırken Hangi Secenekleri Kullanıp , Uridiu ve Credits Kasıyorsunuz ?

Madem sordun söyliyim ;

Bilirsin bizim vps planımız var.Şuanda gemim 1 level , Ancak Full elit hızlı Vengeance Ve 100 Bin uridium var

Sadece x1 de Kutu toplattırıyorum.

Ben böyle düşünüyorum , 10 -12 Level gemim olucağına ; 1 Level full elit gemim olur :)

x-2de hiç durmadan struner ve lordakia kestiriyorum. saatte 1,5k-1,8k arası uri kasıyor. 600k TP de geliyor saatte en az. Petimde açık peti 8lv yapıcam :D kutu açmıyorum ban yer diye. bir de kastığı rütbelerde cabası :D

Aferın Sen Oyle Devam Et Bız Senden Daha Fazla Kastırıyoruz Hem Slot Kestırenler Kutu TOplatanlardan Daha FAzla Ban Yıyor Bu Oranı Unutma

Arkadaşlar vps dediği olaya inanmayın ben kendim satın aldım vps nin fiyatı 5 TL dir NumBeR 1 isimli şahıs insanlara 20 TL diyerek paralarını sömürüyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri