Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Coklu Npc Paketleri...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qarezz01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 477
  • Görüntüleme Görüntüleme 63K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qarezz Bana şu Girişte Gelen Yazıları Değiştirmeye ve Oyunun Ortasında Rastgele zamanda Altta Yazan Hiç bir Kimse Sizden ...... Diye Başlayıp biten Yazıları Editlemeyi Anlatan Bir konuu Açarmısn ?

qarezz Bana şu Girişte Gelen Yazıları Değiştirmeye ve Oyunun Ortasında Rastgele zamanda Altta Yazan Hiç bir Kimse Sizden ...... Diye Başlayıp biten Yazıları Editlemeyi Anlatan Bir konuu Açarmısn ?

kardeş basit
PHP:
 usr/game/share/locale/turkey/quest
dizinine gir orda questlere bakıcaksın hangisinde yazıyorsa onları editliyip reboot çek veya /reload q yap düzelir oda olmaz ise

PHP:
usr/game/share/locale/turkey/quest/object/noterger/login
dizinine bak umarım yaparsın :)
:ka19:

Kardes o Kahramanı EFSANE yapabiliyormuyuz

kahraman yap diye yazması lazım onu efsane yap diye ayrlayabilirsin ayrıca pack klasörundede editlemen lazım bazı yerleri nette araştır bulurusn bu tür konuları .
Paraya gelince orada
pc givemoney gibi birşeyler yazar verilen para miktarı orda yazıyor orayı kendine göre editliye bilirsin :)

kardeş basit
PHP:
 usr/game/share/locale/turkey/quest
dizinine gir orda questlere bakıcaksın hangisinde yazıyorsa onları editliyip reboot çek veya /reload q yap düzelir oda olmaz ise

PHP:
usr/game/share/locale/turkey/quest/object/noterger/login
dizinine bak umarım yaparsın :)
:ka19:

qarezz01 Helal :) Biraz zor olsada Buldum Leqendy iyice İng. yazmış :D Birde ilk Yaptığımda Yazmadı :/yani hem ilk verdiğin Diizindekini Editledim Hemde 2.yi editledim...​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri