HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kardes o Kahramanı EFSANE yapabiliyormuyuz
qarezz Bana şu Girişte Gelen Yazıları Değiştirmeye ve Oyunun Ortasında Rastgele zamanda Altta Yazan Hiç bir Kimse Sizden ...... Diye Başlayıp biten Yazıları Editlemeyi Anlatan Bir konuu Açarmısn ?
qarezz Bana şu Girişte Gelen Yazıları Değiştirmeye ve Oyunun Ortasında Rastgele zamanda Altta Yazan Hiç bir Kimse Sizden ...... Diye Başlayıp biten Yazıları Editlemeyi Anlatan Bir konuu Açarmısn ?
kardeş basit
dizinine gir orda questlere bakıcaksın hangisinde yazıyorsa onları editliyip reboot çek veya /reload q yap düzelir oda olmaz ise
dizinine bak umarım yaparsın
:ka19:
kahraman yap diye yazması lazım onu efsane yap diye ayrlayabilirsin ayrıca pack klasörundede editlemen lazım bazı yerleri nette araştır bulurusn bu tür konuları .
Paraya gelince orada
pc givemoney gibi birşeyler yazar verilen para miktarı orda yazıyor orayı kendine göre editliye bilirsin
PHP:
usr/game/share/locale/turkey/quest
PHP:
usr/game/share/locale/turkey/quest/object/noterger/login
:ka19:Kardes o Kahramanı EFSANE yapabiliyormuyuz
kahraman yap diye yazması lazım onu efsane yap diye ayrlayabilirsin ayrıca pack klasörundede editlemen lazım bazı yerleri nette araştır bulurusn bu tür konuları .
Paraya gelince orada
pc givemoney gibi birşeyler yazar verilen para miktarı orda yazıyor orayı kendine göre editliye bilirsin
kardeş basitdizinine gir orda questlere bakıcaksın hangisinde yazıyorsa onları editliyip reboot çek veya /reload q yap düzelir oda olmaz isePHP:usr/game/share/locale/turkey/quest
dizinine bak umarım yaparsınPHP:usr/game/share/locale/turkey/quest/object/noterger/login:ka19:
qarezz01 HelalBiraz zor olsada Buldum Leqendy iyice İng. yazmış
Birde ilk Yaptığımda Yazmadı :/yani hem ilk verdiğin Diizindekini Editledim Hemde 2.yi editledim...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)