Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Juraid Mountain +70 GEM ''FT'' Genel Tanıtım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xRoYaLx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 660

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Malum hepimizin sorunu olan koxp sayesinde birçok arkadaşımız 1 ayda 80 olup oyun hakkında koxp açıp exp kasmak dışında hiçbir şey bilmemektedirler .

Konuyu onlar için açmadım konuyu açma sebebim oyuna yeni başlayıp legal olarak bişe yapma isteğinde olan kardeşlerime çünkü gördüm ki +80 charı olup ft hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar var.PM attıklarında ft yazınca ft nedir gibi cevaplar alıyorum bu arkadaşlardan bende resimlerle güzel bir ft tanıtımı yapmaya çalıştım

Öncelikle FT Nedir Bunun Açıklamasını Yapalım

*FT +70 Charların girdiği bir event olup sağlam pt ve sağlam playerlikle çok zevkli bir saat yaşabilirsiniz

*70 LWL charlar yeşil gem alır tam bilmiyorum ama 76 lar yellow 78 ler red gem alır +79 dan sonra silvery gem vermeye başlar

*Kazanırsanız lwl'inizin gemine göre 2 tane gem kazanırsınız

*Kaybedince lwl farkı gözetmeksizin oyun size otomatikmen 1 black gem verir

Örneğin:78 LWL bir priestiniz var ve kazandınız hediyeniz 2 red gem olacaktır / 82 LWL bir priestiniz var kazandığınızda hediyeniz 2 silvery gem (en pahalı ve en iyi gem) olacaktır .

Ft de party leri siz ayarlıyamazsınız oyun tıklama serisine göre kendi atar yani 1 partide 2 priest olur garanti (priest sayısı yeterli ise) ve geri kalanlar tamamen tıklama şansına kalmıştır şans olarak +9 lu 2 mage +9 lu 2 asas +9 lu 2 warriorda olabilir +7 md li 6 asasta olabilir bu tamamen tıklama sayısıyla alakalıdır

12 13 14 15 16 17 18 gibi bu sayılarda tıklayan arkadaşlar aynı pt ye düşer sadece priestler için bu geçerli değildir priestler partide 2 tane bulunur bunlar 70 lwl de olabilir 83 lwl de 2 buffer de olabilir 2 db de bu tamamen oyunun tombalasına kalmıştır .

İçerde 3 Oda bulunur 3 odada toplam olarak 12 ''FT BOSS'' bulunur bunlar değişir mesela red dragon kesimi zordur hp si fazladır ama çok vurmaz bone'nin canı azdır ama çok vurur kesmesi zordur Bu 12 boss un her birini kesince icinden 5 yaratık daha çıkar bunlar şansa göre troll warrior apost ve doom soldierdir bunların da kesilmesi zorunludur oyunu kazanmak için en son 3.odayı bitirince geniş bir alana çıkarsınız burda DEva bird vardır

Oyun Nasıl Kazanılır

*Ya Deva Bird e son vuruşu yapan ırk olursunuz (çok oluyor %1 canı kalmışken gelip diğer ırktan biri ks atıyor ve onlar kazanıyor)
*ya deva birdi siz kesersiniz
*ya da baktınız karşı ırkta gelmiş oraya deva ile ugarşmaz karşı ırkı kesmeye calışırsınız 8vs8 en zevklisi kim kime üstünlük sağlar ise 50 dk sonunda o ırk gemleri indirir cebe

ÖNEMLİ NOT:Eğer ilk defa giriyorsanız leech king ten uzak durun sakın ola altına girmeyin bırakın partinizde ki usta adamlar dalsın siz sonra dalın çünkü LR ATIP MANA SİLMEKTE ve partinizin zaman kaybetmesine sebep olursunuz bu konu beni cok üzüyor pt ye gelen adamların 1 i mutlaka leech cekmemizi engelliyor yapmayın bunu arkadaşlar leech gördünüz mü bırakın pro playerler ceksin dalsın sonra atarsınız ne atacaksanız atın yaratıga

FT SAATLERİ NEDİR
TR saati ile sabah 5.40 oglen 3.40 gece 11.40 tıklama saatinizdir 50.00 oldumu iceri ceker sizi eger iceri cekmezse ekranda türkce cevirisi sizi iceri alamadık red ediyoruz gibi bişe yazar şuan o yazı aklımda degil reddected tazrı bişe büyük olarak ekranda cıkar zaten anlarsınız sizi alamadık pt lerde yer kalmadı demektir o

İçerde Neler Yapılmalıdır

Şunu unutmayın takım oyunu ft kazandırır rogue yerinde sw wolf atarsa mage yerinde esc basarsa priest sağlam heal cevirip anı anına buff atarsa (ki zaten şimdi %99 oto pri geliyor pt lere) yaratıkları seri kesersiniz ve deva ya cabuk ulaşırsınız.

GEMLER NAPILIR

İsteyen satar isteyen kırdırır

neler düşer ?

+60 master takılar örn:mino earring,heros valor,lilleme,legio....
unig itemler dread shield,light belt of life,eagles eye ...
high class itemler:shard raptor ii v.s v.s .vs
ve atak ve def sc (ağaç sc)

nerde kırdırılır ?

maradonda inn hostes nia nın ordaki koridordan yürüyünce karşınıza cıkar generic chaotor tarzı bişe adı görürsünüz

ÖNEMLİ NOTLAR:

*İÇERDE BANKA YOKTUR YETERİ KADAR HP MP POD ALIN

*PARAYLA GİRMEYİN KESİLİRSENİZ YARISI GİDER ÜZERİNİZDEN

*BİR DİĞER ÖNEMLİ NOT APOSTTAN TROOL WARRİORDAN VE DOOM SOLDİLERİN KUTULARINI AÇMAYIN İÇİNDEKİ İTEMLER İŞİNİZE YARAMAZ

*BİR DİĞER NOT:SAYDIGIM 12 BOSSUN KUTULARINI AÇIN AMA SADECE İÇİNDEKİ ''GEM'' İ ALIN DİĞER İTEMLERİ ALMAYIN

*DEVA BİRD DE İSE KUTUDAN MUTLAKA 1 SİLVERY GEM DÜŞER GARANTİ BİR BAR DÜŞER BU ŞANSA GÖRE %90 SİLVER %10 GOLD BAR OLUR

*22 DK kala hala yaratıklarla ugraşıyorsanız ugraşmayın artık devanın kapısı açılmıştır ve o yaratıkları kesmenize gerek kalmamıştır

*Bir diğer notum devayı kestik bitti deyip oyundan cıkmayın bekleyin oyun sizi eslanta atacak geminiz o sıra size verilecek otomatikmen

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri