Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
DC Alanlara Çözüm.
Bazı Arkadaşlarımız Çoklu Char Açıyor ve Bot'la Fazla Süre Oyunda Kalamıyorlarmış .
Bizde Onlar İçin Bi Yöntem Öneriyoruz . Bize Ait Değildir Ama Denemekle Hiçbir Şey Kaybetmezsiniz.
XP İÇİN
1- Denetim Masasına Girin
2- Performans ve Bakım (Klasik Gorunumde Olanlar İçin Sistem)
3- Daha Sonra Sisteme Giriyoruz
4- Karşımıza Sistem Özellikleri Menüsü Çıkıyor Buradan 'Gelişmiş' e Tıklıyoruz
5- Ve Performans Bölümünden Ayarlar'a Tıklıyoruz
6-Veri yürütme engellemesi kısmına gelin ve Seçtiklerim dışında kalan tüm windows programları
ve hizmetleri için DEP'yi aç a tik koyun ve tamam deyin. PCnizi yeniden başlatın.
WİN7 İÇİN
1.Başlat düğmesi , Denetim Masası, Sistem ve Bakım ve ardından Sistem'i tıklatarak Sistem'i açın.
2.Gelişmiş Sistem Ayarları'nı tıklatın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
3.Performans altında, Ayarlar'ı tıklatın.
4.Veri Yürütme Engellemesi sekmesini ve ardından Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi etkinleştir seçeneğini tıklatın. PCnizi yeniden başlatın.
Bazı Arkadaşlarımız Çoklu Char Açıyor ve Bot'la Fazla Süre Oyunda Kalamıyorlarmış .
Bizde Onlar İçin Bi Yöntem Öneriyoruz . Bize Ait Değildir Ama Denemekle Hiçbir Şey Kaybetmezsiniz.
XP İÇİN
1- Denetim Masasına Girin
2- Performans ve Bakım (Klasik Gorunumde Olanlar İçin Sistem)
3- Daha Sonra Sisteme Giriyoruz
4- Karşımıza Sistem Özellikleri Menüsü Çıkıyor Buradan 'Gelişmiş' e Tıklıyoruz
5- Ve Performans Bölümünden Ayarlar'a Tıklıyoruz
6-Veri yürütme engellemesi kısmına gelin ve Seçtiklerim dışında kalan tüm windows programları
ve hizmetleri için DEP'yi aç a tik koyun ve tamam deyin. PCnizi yeniden başlatın.
WİN7 İÇİN
1.Başlat düğmesi , Denetim Masası, Sistem ve Bakım ve ardından Sistem'i tıklatarak Sistem'i açın.
2.Gelişmiş Sistem Ayarları'nı tıklatın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
3.Performans altında, Ayarlar'ı tıklatın.
4.Veri Yürütme Engellemesi sekmesini ve ardından Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi etkinleştir seçeneğini tıklatın. PCnizi yeniden başlatın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)