romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Akreep ten veda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan memoksi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 699

memoksi

aurora
TM Üye
Konular
763
Online süresi
7h 10m
Reaksiyon Skoru
277
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
275
MmoLira
1,092
DevLira
0
Ticaret - 100%
2   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle bana oyunda dostlugunu hiç esirgemeyen PromiL: (MURAT ) Onlar olmasaydı oyunun tadı kalmazdı.Bu oyunu ciddiye almaya hiç gerek yok sonuçta bu bir oyun bunu sakın unutmayalım. HaNeDaN Loncası üyelerinin hakkını helal etsin benden yana helal olsun. ama bazıları bana ne helallik istesin nede helal etsinler hakkını çünkü bazılarının bende hiç bir hakkı yok. Ben bana yardımcı olan oyunda beni yanlız bırakmayan arkadaşlarıma tek kelimem var sizleri seviyorum. Tabikide bazıları hariç. TÜRKE DEVAM EDECEGİM ARTIK HERKES KENDİNE İYİ BAKSIN AKREEP YENİ SAHİBİNEDE BAŞARILAR.

Bendende başarılar dilerim sahibine

Taşındı. Hayatında Başarılar.

Mehmet trde başarılar öncelikle, bende senin ile aynı düşünüyorum, teşekkür ettim sözlerin için, her koyun kendi bacağından asılır, herkez kendin yaptığı davranıştan sorumludur, hikayeyi çok güzel yapıp yönetenler oldu, ama unuttuları 1 şey oldu sonunu biz yazarız , kalana eyw dedik gidene istediği kadar yol verildi, herkezin kendi seçimleri, iyi veya kötü sonucuna katlancak olan yine onlar, Neyse Trdeki Hesabında burdaki gibi tavan yapacaktır buna inanıyorum, Saygılar İyi Forumlar... Mars/PromiL

realde basarılar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri