-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

evet istedikleri oldu elveda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qqq535353
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 440

qqq535353

Level 1
Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 8 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ben LiONTURK_C4Dİİ adlı karakterleri kullanan 1 senye yakın merkürde oynayan ama artık zorunlu veda eden dost kazıgı yemiş bi arkadasınızım (ITwisTI)adlı carı kullan insanlıktan nasibini almmamış arkadasın yüzünden yani benm arkadasımdı güya neyse lafı uzatmaya gerek yok güvendim ve soyuldum artık görüşmemek üzere.... gm nasıl bi önlem alırsın bilmem ama ben o insanın oynadıgını gördükçe asla oynamıycam elimde kanıtta var ama 20 msj olmayınca yükleme yapamıyorm:l04:

ben LiONTURK_C4Dİİ adlı karakterleri kullanan 1 senye yakın merkürde oynayan ama artık zorunlu veda eden dost kazıgı yemiş bi arkadasınızım (ITwisTI)adlı carı kullan insanlıktan nasibini almmamış arkadasın yüzünden yani benm arkadasımdı güya neyse lafı uzatmaya gerek yok güvendim ve soyuldum artık görüşmemek üzere.... gm nasıl bi önlem alırsın bilmem ama ben o insanın oynadıgını gördükçe asla oynamıycam elimde kanıtta var ama 20 msj olmayınca yükleme yapamıyorm:l04:

20 msj yap arkadsım zor deyil ya ?

hakını niye yedirıyon ki kanıtın varsa ?

Bencede 20 mesaj yap kanıtlarını göster eer uygun görünürse seni soyan adam cezasını alır

Burdan ticket atabilirsiniz kanıtınız varsa.

evet 20 msj zor değil yapılır sadece bi ss var elimde itiraf etti ben çaldım dedi ama bu yetrli olurmu bilmem deniycem olmassada yapacak bişey yok sadece sizden istedğim bu gbi insanlara serveri dar edin yeter sizi seviyorum merkür ailesi :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri