Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Yöneticler Bir Bakabılırmısın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dombilicikcik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yöneticler Benım Heyyyycorumlu Hesabım Banlandı Ama Yanlıs Anlasılma Yuzunden Nedenını Acıklayım

Şimdi Adamın Hesabı Soyulmus Oda BEn Yaptım Zannedıyor GIrmıs FOruma ANama Babama Sulaleme Kufuru Basmıs Bende Bır Tane Yonetıcıye Yonetıcım Bır Bakın Adam Bana Nasıl Kufur Edıyor Dıye O Kufur Lerı Yapıstırdım YOlladım Oda Bası Okumus SOnu Okumamıs Yöneticiye Kufurden DOlayı 1 Yıl Ban Aldım Lutfen Bı Mesajın Tamamını Okusun

Yöneticinin İsmi LONGİNUS Mu Neydı

Bu sorununuzu adminlerden birine özel mesaj yoluyla halledebilirsiniz, buraya konu açmanız yanlış bir durum.

Bildiriyorum.

Yöneticler Benım Heyyyycorumlu Hesabım Banlandı Ama Yanlıs Anlasılma Yuzunden Nedenını Acıklayım

Şimdi Adamın Hesabı Soyulmus Oda BEn Yaptım Zannedıyor GIrmıs FOruma ANama Babama Sulaleme Kufuru Basmıs Bende Bır Tane Yonetıcıye Yonetıcım Bır Bakın Adam Bana Nasıl Kufur Edıyor Dıye O Kufur Lerı Yapıstırdım YOlladım Oda Bası Okumus SOnu Okumamıs Yöneticiye Kufurden DOlayı 1 Yıl Ban Aldım Lutfen Bı Mesajın Tamamını Okusun

Yöneticinin İsmi LONGİNUS Mu Neydı
Adminlere bildirmeniz gerekiyor.Bu gibi durumlarda foruma konu açarak kirlilik yaratmak yerine herhangi bir adminle iletişime geçebilirsiniz...

Bu sorununuzu adminlerden birine özel mesaj yoluyla halledebilirsiniz, buraya konu açmanız yanlış bir durum.

Bildiriyorum.

Adminlere bildirmeniz gerekiyor.Bu gibi durumlarda foruma konu açarak kirlilik yaratmak yerine herhangi bir adminle iletişime geçebilirsiniz...

LONGINUS adlı kullancı deneme moderatör yani ban yetkisi yok , bu durumu admin ile gorusunuz . konu kapatıldı

Gönderdiğiniz Mesajları Alıntı Yaparak Gönderirseniz Sizin Yazmadığınız Anlaşılabilir. Kopyala Yapıştırla Yaparsanız Siz Etmiş Olursunuz. Birdahaki Şikayetinizde Küfürün Linkini Bırakın Yada Şikayet Butonuyla Yöneticilere Bildirin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri