HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Over Bİlişim Güvenilirmi Ama Sitede Down for Maintenance
WEB SUNUCULARIMIZDA BAKIM ÇALIŞMASI VARDIR GÜN İÇERSİNDE Düzelir Diyo 5 Gün Oldu Açılmadı
WEB SUNUCULARIMIZDA BAKIM ÇALIŞMASI VARDIR GÜN İÇERSİNDE Düzelir Diyo 5 Gün Oldu Açılmadı
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Over 'a bulaşmayacaktın kardeşim ben de aldım server bugün 21.gün daha bişey vermediler. adamların sitelerine bile girilmiyor. dolandırıcının önünde gideniler. turkmmoda şikayet konusu açtık konunuzu kapamazsanız işleminizi askıya alırız 20 günden önce teslim alamazsınız diye tehdit ettiler. konuyu kapadık o halde 21.gün daha vermediler bi 5 gün önce kadar ip şifre attılar şifresi yanlıs serverin baglanamıoz site vermediler bile adamların canlı destekten cevap alamıorsun gelirsede iyi günler yazıosun as diyor derdini yazıyorsun cevap yok bu kadar dolandırıcılar.
Tavsiye etmiyorum, başın ağrımasın istiyorsan alma.
Kaç defa daha söylicen aynı şeyi geri sayım yapıcam da onun için soruyom?
tamamen güvenilir ömer abi saten öyle bi insan deil güvenlikle alabilirsiniz tavsiye ederim !
OVerbilisim cok iyi bilisimdir. 2 saate teslimat yapar veya 1 gün icerinse fiyatlarda saten cook ucuz.. www.overbilisim.net Benim pwp : www.felaketmt2.overbilisim.net
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)