HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Over Bilsiimin eski ortagiydim samete sorabilirsiniz ben Ata Mrngz. Hatırlar..
Kurulduğu ortam berbattı ve dolandırıcılıkta beni bile dolandırmaya çalıştı ve bu tarz yorumları gördükçe overbilisimden ayrıldığıma sevindim
Kısaca "BERBAT BİR SUNUCUDUR".
Kurulduğu ortam berbattı ve dolandırıcılıkta beni bile dolandırmaya çalıştı ve bu tarz yorumları gördükçe overbilisimden ayrıldığıma sevindim

Kısaca "BERBAT BİR SUNUCUDUR".
Beyler bitler temiz insana bulaşır demişler Over geç verir ama verir, Lütfen tezek atçak başka firma bulun gerçekten dolandırıcı olsalar hala bilişim sektöründe barınamazlar biraz gerçekçi olun. Geç veriyo diye sahtekar diye bişey yok sunucuları kaliteli..!
server al, 14 gün bekle ve 14 günün sonunda elinde server olmasın anlarsın. burda laf yapma.
ayrıca kanıtta koyacam video olarak serverın süresi bittiğinde karalama değil bu. http://www.turkmmo.com/1406298-overbilisim.html yüzü burda sorun söylesin.
serverİn sÜresİ bİtebİldİĞİne gÖre demek kİ vermİŞler dİmİ Önemlİ olan da bu deĞİl mİ paran yanmiŞ mi hayir ben geÇ vermelerİne bİr Şey demİyorum doĞrudur ama sen vermİyor gİbİ gÖsterİyosun.geÇ verİr ama verİr.bunun aksİnİ sÖyleyen de yok zaten!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)