Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Insanlar vicdansız be arkadaş adaletsiz
Güzel sözler söylemedııgmız ıcın anlamıyorlar
tek hatamız açık sozlu onları abimiz ablamız yerıne koyarak derdımızı anlatırız
ama onlarda yardım etmez tutturmuşlar bızı cocuk yerıen koymalar
Lan ılk once sen bi ADM ol vicdanın rahat edıcegı şeyler yap
Bogazlarıomız hasta olmasına ragmen sırf ADMINDEN OZEL MESAJ BEKLIYORZ
Wallaha artık nedıcegımi bilemiyorum
yoruldum artık
ü
Dipnot:ÇÖZÜM BANLATMAK OLSAYDI SIZIN BENI BANLATMANIZA GEREK YOKTU BEN KENDIM YAPARDIM !!!!
Güzel sözler söylemedııgmız ıcın anlamıyorlar
tek hatamız açık sozlu onları abimiz ablamız yerıne koyarak derdımızı anlatırız
ama onlarda yardım etmez tutturmuşlar bızı cocuk yerıen koymalar
Lan ılk once sen bi ADM ol vicdanın rahat edıcegı şeyler yap
Bogazlarıomız hasta olmasına ragmen sırf ADMINDEN OZEL MESAJ BEKLIYORZ
Wallaha artık nedıcegımi bilemiyorum
yoruldum artık
ü
Dipnot:ÇÖZÜM BANLATMAK OLSAYDI SIZIN BENI BANLATMANIZA GEREK YOKTU BEN KENDIM YAPARDIM !!!!
Bakın, size defalarca açıklama yaptım. Konu açıp durmamanız için uyardım. Siz böyle konu açıp hem bölümü hem de gereksiz yere bizleri meşgul ederek zaten adminin cevap verme şansını kaybediyorsunuz.
Kimsenin vicdansız olduğu yok. Belki 10 defa uyarıldınız. Hala devam ediyorsunuz.
Bu konudan sonra tekrar konu açmanız size hiçbir yarar sağlamaz, aksine sizi zarara götürür.
Kimsenin vicdansız olduğu yok. Belki 10 defa uyarıldınız. Hala devam ediyorsunuz.
Bu konudan sonra tekrar konu açmanız size hiçbir yarar sağlamaz, aksine sizi zarara götürür.
Yaw anlamıyormusunuz bakın ben gerçekten 500 tlm haksız yere gidiyor kımse yardım etmıyor günlerdir bekletiorlar bız hasta olmamıza ragmen genede sırf ozel mesaj yazdımı dıe bakıyoruz
500 TLM gitti bende sevmıyorum yapmıs oldugum parayı zırtvırt kullanmaya heryerde
ama ben gerçekten çaresizim carımdakı emegı unutmayı denedımm olmadı haksız yere bana yaptıklarınıza vicdansızlık denır
500 TLM gitti bende sevmıyorum yapmıs oldugum parayı zırtvırt kullanmaya heryerde
ama ben gerçekten çaresizim carımdakı emegı unutmayı denedımm olmadı haksız yere bana yaptıklarınıza vicdansızlık denır
Actııgınız konu güzelde
ADMIN Peacamerkes bakmazkı sizlerde daha burdkaıa ctıgımız konulara bakmıyorlar
:
ADMIN Peacamerkes bakmazkı sizlerde daha burdkaıa ctıgımız konulara bakmıyorlar
:

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...