mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Ateş'i körükledi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alimania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 151
necati_ates_456.jpg

'in sakatlığı nedeniyle forvette sıkıntıya düşen Teknik Direktör Terim, 'nin ‘Ateş'ini artırmak" için terapiye başladı. Transferin ardından peş peşe attığı gollerle 'ı sırtlayan, 5maçta 5 atarak dikkatleri üzerine çeken Ateş, daha sonra ligdeki G.Birliği ve F.Bahçe ile kupadaki Sivasspor maçlarını boş geçmiş, sadece F.Bahçe karşısında 'in golünde çok önemli bir yaparak skora katkı sağlamıştı. 'yle özel bir görüşme yapan Terim, Arena Stadı'nda oynanacak Trabzonspormaçında kendisinden beklentilerini sıraladı.

"ORGANİZATÖR SENSİN"

Trabzonspor karşılaşmasının önemine değinen Terim, "Hücumda en büyük yük sana düşecek. Daha fazla aktif olmamız gerekecek. Sadece atmak değil, yeri geldiğinde arkadaşlarını pozisyona sokmak da senin görevin. Bunu F.Bahçemaçında en iyi şekilde gösterdin. Hücumun organizatörü sensin. Trabzonspor savunması genel olarak yüksek toplarda başarılı. Ama ortadan yönlendirilen hücumlarda sıkıntı yaşıyor. Bunu değerlendirmeliyiz. Haydi göreyimseni" diye konuştu. de hocasına kendisine duyduğu güven için teşekkür edip "3 maçtır şanssızdım, atamadım. Ama Trabzonspor karşısında bu şanssızlığımı kıracağımı düşünüyorum. 'a yeniden şampiyon olmak için geldim, bunu da başaracağız" sözleriyle garanti verdi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri