noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Bahar gelince ..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M@STER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 574

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Baharın güzellikleri,yaşamımıza etkisi yavaş yavaş etkisini göstermeye başladı.Bugün sabah sıralarında farkettim,çevrem sanki biraz daha canlıydı.Gözlerime iyi gelen bir kaç çim yığını da farkettim bugün marketten döndüğüm sıralarda apartman bahçelerinde.
Açıkçası bu havalar gönlüme,zihnime iyi geliyor benim.Güneşin yüzünü daha çok görmek,bisiklete binmek,gezmek tozmak isteğiyle doluyorum.Ancak şu haftalardaki dershane ve performans ödevlerinin baskısından kurtulamamdan ötürü mü bilmem hiç bir şeyi yapmaya istek bulamıyorum mümkünatı olduğu zamanlar..
Cıvıldayan kuşlar,ağaçların yeni baştan filizlenmesi insanda bir sıcaklık hissi doğuruyor ister istemez.Aman tembihleyeyim ha,aniden gelen bir kaç soğuk hava dalgasına kapılırsanız Allah muhafaza üşütür,bu ilkbaharınıza keyifsiz başlarsınız.
Size öğütlüyorum ama bende şimdiden kornetlere,sandviç arası dondurmalara başlamadım diyemeyeceğim.Dayanamıyorum ben dondurmaya,herhalde yaşımdandır.:rolleyes:
Senenin yeni yeni başladığını farketsem de Nisan biraz erken geldi sanki.Bugün saatler bir saat ileri alınacak,bilgisayar saatim saolsun haberim oldu,yoksa unutuyordum az kalsın..
Doğayla beraber tatil sektörlerinin de erken rezervasyon aldığı dönemler başladı sanırsam.Okullarınızda perdelere dolan ışığın etkisiyle,derse odaklanamama sorunu hepimizde vardır,yaz geldi diye dersleri aksatmaya yönelmeye bence hiç gerek yok,daha önümüzdeki sınavlar var hem..
Neyse efendim fazla uzatmayacağım,bahar geldi işte.Kuşların,ağaçların birbirini kucakladığı bir bahar daha..

(*Konuyu nereye açacağımı bilemedim galiba.:o)

Her mevsimin ayrı bir muazzamlığı dokunur aslında... Lakin ilkbahar mevsimi bambaşkadır. Aşkın, mutluluğun, doğanın, barışın adeta reenkarne edildiği bir dönemdir. Yağan yağmur bile bir başkadır bahar mevsiminde :) Çok iyi açıklamışsın kardeşim, fevkalade bir yazı olmuş :)

Her mevsimin ayrı bir muazzamlığı dokunur aslında... Lakin ilkbahar mevsimi bambaşkadır. Aşkın, mutluluğun, doğanın, barışın adeta reenkarne edildiği bir dönemdir. Yağan yağmur bile bir başkadır bahar mevsiminde :) Çok iyi açıklamışsın kardeşim, fevkalade bir yazı olmuş :)

Teşekkürlerimi sunuyorum.Değerli yorumunu da dikkatle okudum.Vaktini ayırdığın için teşekkür ederim abi.:)

Hepimiz için keyifli bir bahar geçirme dileğiyle...
Paylaşım için teşekkürler.

Ben teşekkür ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri