mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Silahlar İçin Ünvan Seçme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rumpos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ünvan konusunda sıkıntı çeken arkadaşlar olduğu için bu konuyu açma kararına vardım.Bazı silahlar için kendimce rahat ettiğim ünvanları burada belirttim.Ben şu ünvanlarla daha rahat oynuyorum vs diye belirten arkadaşlar olursa bu konuda yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar için daha iyi olur diye düşünüyorum.

Kriss S.V :Silah Tepme Kontrolü,İlk Atış Doğruluğu,Özel Birlik Mensubu(Jason maskesi olanlar ilk atış doğruluğu yerine seri atış hedef doğruluğu ünvanınıda kullanabilir.)

obzor-avtomata-kriss-s-v-500x322.png

Aug A3 :Silah Tepme Kontrolü,Seri Atış Hedef Doğruluğu,Özel Birlik Mensubu veya Hareket Hızı(Zırh delici mermi ile kullanılması hasarını arttıracağından faydalı olabilir.)

e6b835894421.jpg

L115A1 :Uzun Menzil Hasarı,İlk Atış Doğruluğu,Hareket Hızı veya Özel Birlik Mensubu(Zırh delici mermi ile kullanılabilir.Ayrıca Jason maskeside + ilk atış verdiğinden yanında kullanılması faydalı olabilir.Tabi hızlı silah değiştimeyide unutmamak gerek.)

8ae08544c562.jpg

P90 Ext- :Silah Tepme Kontrolü,Hareket Hızı,Özel Birlik Mensubu veya Silah Tepme Kontrolü,Seri Atış Hedef Doğruluğu,Özel Birlik Mensubu

3mhlw.jpg

Bıçaklar :Hareket Hızı,Özel Birlik Mensubu,İlk Atış Doğruluğu

pointblank2011040200063.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri