- Konular
- 1,201
- Reaksiyon Skoru
- 94
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 150
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kaynaklar
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-
-
-
-
-
-
-
-
1024 px yükseklik ve 786 piksel genişliğinde yeni bir belge oluşturun. # 90c3ea için # 0374b8 ve arka plan rengi ile ön plan rengini güncelleyin ve Gradient Tool seçin. "Arka plan Foreground" önceden seçin ve doğrusal bir degrade ile tuval doldurun.
Adım 2
Dosya aç "Gökyüzü mavi olduğu", tüm kopyalayıp belgeye yapıştırın. Katman diğer tüm katmanları üst üste olduğundan emin olun. Çift tıklatın katman minik gelişmiş karıştırma moduna girmek için. Lacivert kayboluncaya kadar sol üst sürgüleri sürükleyin.
Adım 3
(Ctrl + Shift + N) yeni bir katman. Katman diğer tüm katmanları üst üste olduğundan emin olun. Brush Tool seçin. Fırça Tipi Seçimi içinde Fırçalar Yük giderek Yıldız ve Bubbles Fırçalar yükleyin. Yıldız, farklı boyutları ile bazı yıldız fırça ile boyayın.
Adım 4
Bir Hue / Ayarlama katmanı ekle (Katman> Yeni Ayarlama Katmanı> Hue / Ayarlama) ve aşağıdaki ayarları kullanın. Ön plan rengi olarak siyah ve arka plan rengini beyaz Gradient Tool seçin ve sadece üst kısmı görünür olduğundan emin olmak için katman maskesi uygulayın.
Adım 5
Dosya "Full Moon" açın. Elliptical Marquee Tool veya diğer seçim aracı ile Ay seçin. > Modify> Feather ve yer 20px seçin gidin. Seçimi kopyalamak ve ilgili belge yapıştırın. Katman diğer tüm katmanları üst üste olduğundan emin olun. Hard Light katman modunu güncelleyin.
Adım 6
"Apollo görüldüğü Earth" dosyasını açın. Toprak seçin. Kopyalayın ve belgeye yapıştırın. Katman diğer tüm katmanları üst üste olduğundan emin olun. Layer> Layer Style> Blending Options giderek aşağıdaki efektleri uygulayın:
Adım 7
Dosya "Old Windmill" açın ve Windmill bir seçim yapın. Kopyalayın ve belgeye yapıştırın. Katman diğer tüm katmanları üst üste olduğundan emin olun. Düzenleme uygula> Serbest Dönüştürme ve Edit> Transform> Yeldeğirmeni Dünya sığması için Çözgü. Bir katman maskesi (Layer> Layer Mask> Reveal All) ekleyin ve Polygonal Lasso Tool ile uzak istenmeyen parçalar maskeleyebilir.
Son olarak renk Windmill düzeltmek için aşağıdaki ayarları ile derlemiş Curves ayarı katmanı (Katman> Yeni Ayarlama Katmanı> Curves) ekleyin.
Adım 8
Üstüne yeni bir katman oluşturun. Brush Tool seçin ve% 50 opacity de siyah bir yumuşak fırça ile Yeldeğirmeni gölgesi boyayın. Yeldeğirmeni tabakası altında bu katman Taşı ve Toprak tabakası (Layer> Create Clipping Mask) üzerinde clipp. Multiply katmanın harmanlama modunu güncelleyin.
Bölüm 2
Adım 1
Dosya "Yosemite Parkı" açın ve sağ dağ tarafında bir seçim yapın. Kopyalayın ve belgeye yapıştırın. Bir katman maskesi (Layer> Layer Mask> Reveal All) ekleyin. Şimdi sürgü eğer karışım arkasındaki gerçek güç göreceksiniz. Layer> Layer Style> Blending Options gidin. Biz (kaydırıcı iki yarısı sürüklemek için "Alt" veya "Option" tuşlarını tutun) sol alt Slider'ları böylece bulutlar kısmen dağ kapak yapmak istiyorum. Bu şekilde aşağıdaki katmanlardan beyaz renkleri ile kendilerini "zorlamak" olacaktır. Nihayet dağın düzeltmek renklendirmek için bir kırpılır Curves ayarı katmanı (Katman> Yeni Ayarlama Katmanı> Curves) ekleyin.
Adım 2
Katman> Yeni> Grup giderek bir katman grubu oluşturun. Bu bir içinde yeni bir katman grubu oluşturun hepimiz inek ilgili katmanları yerleştirecektir edildi. Dosya aç "İnekler 1" ve ineğin bir seçim yapın. Bizim belge ve bizim yeni oluşturulan grubun içine kopyalayın ve yapıştırın. Inek düzeltmek renklendirmek için bir kırpılır Curves ayarı katmanı (Katman> Yeni Ayarlama Katmanı> Curves) ekleyin.
Adım 3
Inek katman (layer grup içinde) altında yeni bir katman oluşturun. Brush Tool seçin ve yumuşak bir fırça ile inek ayaklarının altında bazı gölge boyayın. Gerekirse katman donukluk çarpın ve düşürmek için katman modunu değiştirin. Gruba bir katman maskesi ekle (Layer> Layer Mask> Reveal All). Bazı bulutlar ortaya çıkarmak için% 50 opacity de siyah bir yumuşak fırça ile boyayın.
Adım 4
Katman> Yeni> Grup giderek ilk grup içinde bir katman grubu oluşturun. Dosya "Sarı hava balonu" açın ve balonlarının bir seçim yapın. Bizim belge ve bizim yeni oluşturulan grubun içine kopyalayın ve yapıştırın. Bunları düzeltmek renklendirmek için bir kırpılır Curves ayarı katmanı (Katman> Yeni Ayarlama Katmanı> Curves) ekleyin.
Adım 5
Baloons katman (layer grup içinde) üzerinde yeni bir katman oluşturun. Pen Tool ve kahverengi bir renk ile baloons için inek bağlayan halat boya. Son olarak layer.z için Layer> Layer Style> Inner Shadow
Adım 6
Son tweaks zamanı. Bir Hue / Saturation katman (Katman> Yeni Ayarlama Katmanı> Ton / Doygunluk) ekleyin ve aşağıdaki ayarları kullanın. Üst kısmı korumak için katman maskesi Gradient Tool kullanın.
Adım 7
Hadi koyu resim ve artış kontrast biraz. Biz (Katman> Yeni Ayarlama Katmanı> Siyah ve Beyaz) ve kullandığınız ayarlar altında siyah ve beyaz ayarı katman ekleyerek bu iki şey yapabilirsiniz. % 83 donukluk çarpın ve düşük karışım modunu değiştirin. Brush Tool seçin ve yumuşak bir fırça karanlık alanlarına uzak maske ile.
Adım 8
Titreşim bir ayarlama katmanı (Katman> Yeni Ayarlama Katmanı> Titreşim) ekleyin ve aşağıdaki ayarları kullanın. Alt kısmı korumak için katman maskesi Gradient Tool kullanın.
Adım 9
Bir Curves ayarı katmanı (Katman> Yeni Ayarlama Katmanı> Curves) ekleyin ve eğri görüntü hafifletmek için yukarı doğru sürükleyin. Sağ üst alana ortaya çıkarmak için siyah renkli ve kullanımı Gradient Tool (Radyal) ile katman maskesi doldurun.
10. Adım
Başka bir Curves ayarı katmanı (Katman> Yeni Ayarlama Katmanı> Curves) ekleyin ve aşağıdaki ayarları kullanın. Katman maskesini seçin ve Filter> Render> Clouds. % 50 Alt katman donukluk.